2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیز با ذخیره ۱/8 فقط ۴تا تخمک دادی ؟ یعنی قبلنا ۱/8بودی بعد شدی 1/2 بعدشدی 0/8؟ لکه بینیت تموم شد ...

اره عزیزم میبنی خیلی چرت بود دفعه اول مرکزدولتیم بودمشهدافتضاححح. 

اره فداتشم خداروهزارشکر تموم شدبه توصیه دوستان امپول زدم دیگه هرشب میزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بعضیا ته دل آدمو خالی میکنن چه خوبه این تاپیک  بعضیا خیلی منو ترسوندن میگفت خیلی سخته و ...

عزیزم توی این راه واقعا باید صبر داشته باشی ولی من از روزی اومدم این تاپیک خیلی آرومتر شدم و اینکه آی وی اف واسه کسایی که حتی هیچ مشکلی ندارن و سالم هم هستن فقط ۴۰ درصد امکان موفقیتش هست شما که شکر خدا شرایطت خوبه ذخیره هم به قول مامان مهربون حتما تقویتی بخور تا کیفیتش خوب باشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترررر کم بگومنومامان نوشابه بازمیکنیا😃😃

عزیزم الان شما نی نی واقعا توی دلته انشالله که شنبه مثبت میشی ولی اگهههههههههههه یه درصدم نشدی اون وقت فرق میکنه ولی مطمینم مامان شدی این بار مامان مهربون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم الان شما نی نی واقعا توی دلته انشالله که شنبه مثبت میشی ولی اگهههههههههههه یه درصدم نشدی اون و ...

انشالله خداازدلت بشنوه... ومستحاب کنه نشدهم اشکال نداره ازوقتی نمازصبرحضرت زینب خوندم دلم ارومتره

میگمانخندی هروز منم برنامه جدید دارم ازدیروزم انگار تودلم یه چیزیه گشنمه هاولی نمیتونم بخورم🙄😒😒

عزیزمممم الهی من قربون دوقلوهات برم. راستی اسم انتخاب کردی؟ من کلی فکرمیکنم

خدانكنه خاله جونشون من فداي ني نيات بشم😘😘😘اسم هرسري يچيزي ميگيم ولي تا نرم غربالگري دلم قرص نميشه😢

خداياشكرت....❤️ 
سوفی جان برای شما نگفتن رحم اجاره ای بگیرید نتیجه میده یانه؟میخوای اینکارم انجام بده ببین نتیجه میده ...

نه عزیزم خوب میگن رحم خوبه مشکلی نداره

هربار انتقال دادن گرفته

حالا امیدوارم  با سرم مشکل حل شه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدانكنه خاله جونشون من فداي ني نيات بشم😘😘😘اسم هرسري يچيزي ميگيم ولي تا نرم غربالگري دلم قرص نميشه ...

نگووو خدانکنه عزیزدلم وای توالان سه نفری ناراحت میشم نگو لطفا. سلامت باشی. الهی قربونشون برم وروجکهای نازنازی. 

میگما منم هروز یک برنامه جدید دارم ازدیروزم گشنمه ولی چیز زیادی نمیتونم بخورم انگاریه چیزی تومعدمه, تهوع میگیرم😑😑😑

عوارض داروهاس