2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

عزیزم منم 10 رو می خونم، انشاءالله همگی حاجت روا شیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همه ی مهربوناااا..خوبین همگییی😍😍😍😍😍

چ خبرااا در چ حالین؟؟؟

کی انتقال داده ب سلامتی؟؟؟؟😍😍😍

کی رفته آزمایش؟؟؟؟؟؟

@ماهنده      

@مهربون21      

چطورین مامان قشنگهاااااا؟؟؟؟😍😍😍

بقیه چطورین مامان گلهاااا؟؟؟😊😊😊

الهیییییی ب حق فاطمه زهرا و این ماه عزیز همگیییییی حاجت روا بشیم و دامن همگی سبز بشه..الهیییییی آمیییین🤗🤗🤗🙏🙏🙏

الهام صل علی محمد و آل محمد❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيزانم

سلام ب همه ی مهربوناااا..خوبین همگییی😍😍😍😍😍 چ خبرااا در چ حالین؟؟؟ کی انتقال داده ب سلامتی؟؟؟؟ ...

سلام تمنا خوشگله. خوبی عزیزم؟ هستیم گلم پونزدهم میرم ازمایش. خودت چه خبرا؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم ...

عزیزم منم یازده رو میخونم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهی عزیزم ممنون ازانرژی مثبتت خدافقط بخاطردل مادرم رحم کنه مثبت شم شادبشه. فردام عیده تولدامام حسن ...

انشالله که مامان عزیزت هم خیلی زود نوه دار میشه 😍😍😍😍 وشنبه میای بهش میگی مامان بزرگ شده وای تصورشم قشنگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام تمنا خوشگله. خوبی عزیزم؟ هستیم گلم پونزدهم میرم ازمایش. خودت چه خبرا؟

قربونت برم مهربونم

الهی شکر..ای خدااااااااا ک ۱۵میای و میگی ک رفتم آزمایض و مثبتهههههع..آخ ک من چقدددد ذوق کنممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الهیییی آمین یا رب العالمین 🤗🤗🤗🤗

منم خدارو شکر فعلا لووتیروکسین میخورم ۱۹مجدد برم آزمایش ببینم چ جور شده تیروییدم...اگر خدا بخواهد و مشکلی نباشه انشالله اوایل خرداد میرم برا انتقال جنین...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام ب همه ی مهربوناااا..خوبین همگییی😍😍😍😍😍 چ خبرااا در چ حالین؟؟؟ کی انتقال داده ب سلامتی؟؟؟؟ ...

سلاااام عزیزدل خوبی خواهرجان؟ سلامتیت من که هیچی تاررز ازمایش خفه نشم ازاسترس خوبه. ازروز9و10لکه بینی داشتم زیاد امروزم 11هستم به توصیه دوستان اسپرین قطع کردم ویه امپول هم زدم خدابخوادمن شنبه میرم ازمایش دعاکن.... 

ماهنده جونم که 15ام میره انشالله بسلامتی

خوبی جونم که امروز زایمان کرده ونی نی هاش دستگاهن

سلام دوستای گلم من اصلا نه دردی توی ناحیه تخمدانا دارم نه چیزی خیلی نگرانم‌ امروز روز چهارممه از شرو ...

عزیزم ترشحات آبکی همون ترشحات تخمک هست یعنی انشاءالله آمپولا خوب اثر کرده و کلی جنین عالی به امید خدا داری، تخمکا که الکی آزاد نمیشه، وقتی که آمپول آزادسازی رو بهت دادن و تزریق کردی 36 ساعت بعد یعنی درست موقع عمل آزاد میشن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشالله که مامان عزیزت هم خیلی زود نوه دار میشه 😍😍😍😍 وشنبه میای بهش میگی مامان بزرگ شده وای تصور ...

وای ایشالله عزیزدلم توکل بخودش. ممنون ازانرژی های مثبتی که میدی. همسرم که هیچی هیچی فقط میخوام حرف نزنه اصلا, چون بیخیاله

قربون اون دل همیشه نگرانت. عزیزم نهایت اثر داروهای پانکچر اینکه که نزدیکش ترشحاتت زیاد بشه و حس سنگی ...

عزیزم که اینقد خوب شناختیم اشک توی چشمام جمع شد چون دقیقا همیشه نگرانم فدات شم مامان ماهنده جون که اینقد خوب حال منو احساس میکنی. والا امروز صبح تا الان ترشح دارم دقیقا عینه تخمک گذاری همین باعث شد نگران بشم. مرسی که پیامام رو جواب میدی 😘😘

عزیزم ترشحات آبکی همون ترشحات تخمک هست یعنی انشاءالله آمپولا خوب اثر کرده و کلی جنین عالی به امید خد ...

واقعا خب خدا رو شکر پس چیزی نیست خدا خیرت بده گلم دستت درد نکنه انشالله مرسی از دعای قشنگت التماس دعا