2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
مهربون جون همه اونایی که لک دیدن اول آسپرین براشون قطع شده اگه ادامه دار بوده آنوکسا هم قطع لکه بینی ...

ببین من بعد انتقال فقط روزی ۳تا شیاف اندومترین ۱۰۰ داشتم و یه دوفاستون بنظرت زیادنبود؟دکترم گفت ۳تا اندومترین کمه ولی هرکی رادیدم انگاری کمتر من پروژسترون داشتن.اسپرین هم نداشتم ولی ۱۲ سیکل پریود شدم.

مهربون جون هم یبار مثل من پریود شده الان هم لکه داره ترسیده مثل دفعه قبلش بشه

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مرسی از جوابت عزیزم انشالله بزودی زود مامان نی نی توپولی سالم بشی.

مرسی عزیزم توام چهارشنبه نینیای خوشگلتو به سلامتی بیاری خونه و یه عمر کنارت بمونن و هرچی که میخوای همون برات اتفاق بیوفته 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم مام با سونو انتقال میده عمق رحم و مراکزی میگیرن که بدون سونو انتقال میدن تا بدونن جنین و کجا ب ...

اا اخه من انتقال قبلم هم دکتر عارفی بود با سونو بیمارستان بهمن اون انگار عمقمو گرفته بود رو پرونده زده بود.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم مرسییی از دل پاکتو دعای خوبت ممنونم.همچنین خودت و دوستان نی نی سایت ‌منتظر.واقعا هم همینطوره ح ...

چه عفونتی دارید ؟من یمدته ببخشید ترشحات مایل به زرد وسبز دارم خیلی کمرنگه ولی خارش ندارم بنظرت عفونته ؟چکارکنم؟

یا رب العالمین
مرسی عزیزم توام چهارشنبه نینیای خوشگلتو به سلامتی بیاری خونه و یه عمر کنارت بمونن و هرچی که میخوای ه ...

مرسی ایشالله عزیزم ممنون از محبتت میشه یکبار دیگه همین پیاممو  لطف کنی بخونی بهش یه چی اضافه کردم ممنون میشم اگه میدونی چیزی ازش بهم ج بدی

الان روز10انتقال هستم گلم ازددروز یکم لکه بینی دارم.  نگرانم زیاد فقط قبلی تداعی میشه که تبدیل ...

نه ایشالا. نگران نباش. توی برگه مراقبتی که به من داده بودند نوشته بود سعی کنید تنها نباشید و در جمع شاد باشید و دائم تو ذهنتون تصور کنید که لانه گزینی کرده و اگر هم استرس گرفتید با نفس عمیق کشیدن بدنتون رو آروم کنید. 

ببین من بعد انتقال فقط روزی ۳تا شیاف اندومترین ۱۰۰ داشتم و یه دوفاستون بنظرت زیادنبود؟دکترم گفت ۳تا ...

نه زیاد نبوده عزیزم شیاف سیکلوژست که دوزش 400 هستش 

پریود شدن وقتیه که دیواره ضخیم شروع به ریزش میکنه دکترم میگفت دیواره ضخیم شده و با وجود داروها هم ریزش کرده، بعضی زمانا اینجوری میشه، منم تو یکی از iui هام با وجود روزی دو تا شیاف 2 روز قبل آزمایش پریود شدم اصلا قاعده و قانون خاصی نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه زیاد نبوده عزیزم شیاف سیکلوژست که دوزش 400 هستش  پریود شدن وقتیه که دیواره زخیم شروع به ریز ...

پس دیواره ضخیم بوده؟اخه ۵روز قبل پانکچرم دکتر گفت ضخامت کمه احتمال داره انتقال نداشته باشی جنین هارافریزکنیم

یا رب العالمین
اها مرسی از جوابت عزیزم انشالله بزودی زود مامان نی نی توپولی سالم بشی. من آخه یه مدت رو بازوم جایی ...

منم اتفاقا اینجوری شدم اما دکتر گفت حساسیت به سرنگ و دارو و چیز خاصی نیست اصلا نگران نباش بعد من تو سیکل شکممو میبستم با شکم بند گفت واسه اینم ممکنه باشه

منم اتفاقا اینجوری شدم اما دکتر گفت حساسیت به سرنگ و دارو و چیز خاصی نیست اصلا نگران نباش بعد من تو ...

یعنی این ربطی به اون بیماری پوستی که شما گفتی دارید نداره؟ 

طبیعیه دوماهه هستش

اا اخه من انتقال قبلم هم دکتر عارفی بود با سونو بیمارستان بهمن اون انگار عمقمو گرفته بود رو پرونده ز ...

ممکنه زمان پانکچر بگیرن و محض اطمینان تو پرونده بزنن

اما جایی که با سونو انتقال بده تا اونجایی که من میدونم دیگه عمق رحم نمیگیرن

عزیزم مرسییی از دل پاکتو دعای خوبت ممنونم.همچنین خودت و دوستان نی نی سایت ‌منتظر.واقعا هم همینطوره ح ...

عزيز دلمي😍 من ايندفعه عطاري بودم گفت براي عفونت سماق رو دم كنيد بخوريد، بازم نميدونم، ولي از همه چي ميگفت، دوساعت تو مغازه بودم ول نميكرد😂 حتما درمانش كن. با معاينه متوجه شدي يا آزمايش ادرار؟ من آزمايش دادم دكتر گفت نداري ولي معاينه نشدم براي عفونت

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممکنه زمان پانکچر بگیرن و محض اطمینان تو پرونده بزنن اما جایی که با سونو انتقال بده تا اونجایی که م ...

اوکی عزیزم خیلی ممنونم حتما همینطوره که میگید. مرسی که ج دادین