2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
آره دیدم گفتی هی میای تهران. الهی عزیزم خیلی سخته انشالله که الان بهت میگه عالیه ضخامت و خندون میای ...

ممنون عزیزم دعاتون پشتم بوده ضخامت رشد کرده رفتم تو سیکل انتقال ان شالله تست کرونا منفی بشه بتونم انتقال بدم

خدایا شکرت
خب دیگه گلی من تومور مارکر هام تو رنج بود واسه همین عمل لازم نشد برای شما هم احتمالا کیفیت تخمک خوب ...

زینبی جون من تونستم پیش دکتر آصف جاه ویزیت شم ایشون تمام مدارک رو دیدن گفتن شما اول باید چند بار انتقال بدی اگه نشد بعد دوباره جنین فریز کنی بعد بیای عمل،دقیقا حرف پزشک شما رو زدن، راجع به لوله هیدرو هم گفتن که لوله ای که در ورودی رحم انسداد داره اون عفونی نیست لوله ای که از انتها مسدوده اون ماده عفونی میریزه 

میخوام بهشون اعتماد کنم زینبی جون و یکم که اوضاع شوهرم اوکی شد سیکل و شروع کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من امروز روز ۱۰انتقالم هست برای بار اول سه تا انتقال دادم ایشالله منم از این عکسای خوشگل هفته ...

سلام گلم خوب هستی? چه خبرا؟ من که دوروزه لکه بینی دارم والانم دردهای پریودشدن

ممنون عزیزم دعاتون پشتم بوده ضخامت رشد کرده رفتم تو سیکل انتقال ان شالله تست کرونا منفی بشه بتونم ان ...

وای خب خدا رو شکر انشالله اونم منفی میشه برات دعا میکنم گلم انشالله همیشه خوش خبر باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم دعاتون پشتم بوده ضخامت رشد کرده رفتم تو سیکل انتقال ان شالله تست کرونا منفی بشه بتونم ان ...

خداروشکر عزیزم 😍😍😍😍 به سلامتی انتقال بدی ایشالا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلاااممم وای خداروشکر چقدر خوشحال شدم باخبرت, کلی به یادت بودم انشالله انتقال بدی وباخبرای خوش بیای پیشمون

زینبی جون من تونستم پیش دکتر آصف جاه ویزیت شم ایشون تمام مدارک رو دیدن گفتن شما اول باید چند بار انت ...

سلام عزیزم وقتی زنگ زدی چند روز بعدش بهت نوبت دادن؟ خود دکتر باهات صحبت کرد یا نه؟ خدا رو شکر انشالله که خیلی زود مامان میشی گلم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤