2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزيزم اينو دكتر گفت ؟ اخه دوز داروي من زياد بود وشدهشت  صدم دكتر غدد كفت إشكالي نداره تازه ...

بله من ٢٠ ساله كم كاري تيروييد دارم و بارها رنج طبيعي را پرسيدم ، دكتر غددم دكتر فريدون عزيزي هست كه يكي از بهترين دكتراي غدد هست براي منم الان ٠.٦٨ بود tsh ام و اون هفته پيشش بودم گفت خوبه بالاي نيم و قرص مو كم نكرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من ٢٠ ساله كم كاري تيروييد دارم و بارها رنج طبيعي را پرسيدم ، دكتر غددم دكتر فريدون عزيزي ه ...

خب من قبل پانكچر ازمايش دادم شده بود ٨صدم دكتر غدد كفت قطع نكن ادامه بده فقط دوزش رو كمتر كرد حرفي از تيروييد پركار نزد چون تيروييد پركار  قرص ديكه ايي فك كنم داره

بچه ها من دلم گرفته استرس گرفتم همش فکرم درگیره نکنه دکترای ابن سینا فقط داروهایی که مرکز خودشون داره رو تجویز میکنن میترسم نکنه این آمپولا قوی نباشن و من تخمک نداشته باشم یا کم باشن به دکتر طرازی گفتم برام خارجی بنویس میرم پیدا میکنم ولی اصلا اینگار به دیوار گفتی چقد ناراحتم نمیدونم واقعا اینا توی مطبشونم همینن یا نه به حرف مریض گوش میکنن هنوز اول راهم ولی دوستای گلم خستم ناراحتم دلم شکسته کم آوردم. من دلم میخواد زود مامان بشم واقعا طاقتم کم شده حالد باز اگه میدونستم کلی جنین دارم یکم دلم بیشتر خوش میشد. کاش میمردم 😔😔 ببخشید دوستای گلم ناراحتتون کردم شرمنده همتونم من هیچ کس رو ندارم که باهاش حرف بزنم به کسی دردم رو جز شما نگفتم. خیلی محتاج دعاهاتون هستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان شماتوی روزای انتقال گوشی ونت دستتون بوده ومثبت بشه؟؟
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
ان شالله    روزچندم انتقال دادن برات

بستگی به ضخامت روز دهمت داره تو سونو 

سری پیش ضخامتم ۸ بود روز ۱۷ انتقال دادن برام این سری ۱۰ بود روز ۱۴ انتقال دادن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من شنيدم كه اگر تست مثبت باشه پانكچر رو انجام ميدن ولي انتقال رو نه. گويا ويروس باعث از بين رفتن جني ...

واقعا.نمیدونستم .مرسی که گفتی👍چهارماهه پیش پانکچر شدم.فردا دیگه حتما حتما تست میدم.

بچه ها من دلم گرفته استرس گرفتم همش فکرم درگیره نکنه دکترای ابن سینا فقط داروهایی که مرکز خودشون دار ...

عزیزم منم خیلی دلم گرفته برات از ته دل دعا میکنم جنینای خوبی داشته باشی زودتر مادر بااشی ولی بد به‌ دلت‌راه نده هنوز اول راهی باید محکم باشیم تو این راه 

ایشالا با همین داروها کلی تخمک و جنین خوب داشته باشی  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم اگر داخل سیکل هستی سعی کن گوشت و مرغ و تخم مرغ بیشتر مصرف کنی .آب زیاد بخور .کار سنگین انجام ن ...

عزيزم اينا براي انتقال هست يا پانكچر؟ من امروز خونه رو درحد خونه تكوني تميز كردم😂😂 هفته ديگه احتمالا انتقال داشته باشم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای انشالله توکل بخدا اخه الان زیردلمم درد میکنه خواهر, لکه هم خیلی کمه

الهی که مامان شدی سر افطار همش به یادتم دعا می کنم برات

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍