2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
عزیزم به سلامتی انشالله دختر خوب دیگه اما و اگر و  بذار کنار  انشالله که با همین انتقال ...

ممنون نیلو جان 

الان جوجه هامو آوردم خونه 

خیلی محتاج دعام 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Tsh بالاي ٤ ميشه كم كار  و زير 0.5 ميشه پركار  براي انتقال بهتره زير ٢ باشه

وای برای من شده سه هنوز دکتر غدد جوابمو نداده که چکار میخواد کنه همین چهارشنبه هم انتقالمه یعنی چی میشه شما میدونید اینجوری چه خطری داره رنج نرمال آزمایشگاه فک کنم نزدیک پنج بود یعنی توی این سه روز میشه بیاد یکم پایینتر

در اندک من تویی فراوان یارب..
مهربون‌جون عزیزم غصه نخور دختر . ببین‌من یک هفته لک دیدم کلی گریه میکردم . حتی سونو رفتم ۵ هفته بودم ...

عزیزم شما تا کی لک میدیدین؟برای لک هاتون دکترتون چی داد؟من ۹ هفته هستم الان دو هفته هست همش دارم لک میبینم اصلا خوب نمیشه.خیلی کلافه شدم‌.دلم هزار راه میره

فدات شمم عزیزم مرسی  لک لانه گزینی کمه دیگه

اع جدی? یعنی درحدیکباردیدنه؟امیدوارباشم یعنی؟  وای خدا😍😍😍😍

اره سری قبل ادامه یارشدازقهوه ای به قرمز وپریود بازم هرچی صلاحه توکل بخودش

مهربون‌جون عزیزم غصه نخور دختر . ببین‌من یک هفته لک دیدم کلی گریه میکردم . حتی سونو رفتم ۵ هفته بودم ...

وای راستی؟ چرا برایی ما اینقدر با استرسه بخداپیرمیشیم من خودم میبینم بدنم تحت استرس زیاد داره فنامیره... 

خدا گل دخترتو نگه داره برای منم دعاکن همونطور باشه ودلم بعدسالهاشادشه.... منم صبح دنیاروسرم میچرخید الان قطع شده خداروشکرمیکنم. فازخودمم نمیدونم چیه

خانما من امروز انتقال دادم توروخدا هرکی پیاممو میبینه یه صلوات بفرسته برا مثبت شدنم خیلی محتاج دعام ...

سلام مامان خانوم. به سلامتی انشالله که دوهفته دیگه با بتای عالی میای. مبارکت باشه صلوات هم برات فرستادم دعات میکنم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما من امروز انتقال دادم توروخدا هرکی پیاممو میبینه یه صلوات بفرسته برا مثبت شدنم خیلی محتاج دعام ...

گلم ایشالله بسلامتی چند روز دیگه بیای خبر خوش بدی بهمون برات صلوات فرستادم یه حمدم خوندم امشب حدیث کسا هم میخونم حتما اسم کاربریت  یادم میمونه انشالله خدا لایق بدونه دعامو در حقت.

توکل بخدا🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام مامان خانوم. به سلامتی انشالله که دوهفته دیگه با بتای عالی میای. مبارکت باشه صلوات هم برات فرست ...

ممنونم عزیزدلم 

ایشالا خودتم پانکچر خوبی داشته باشی و کلی جنین باکیفیت 😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..