2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
 جالبه نمیدونستم. چجوری مرکز مام آمار مثبتاش بالاست! خودایمنی ک شوخی نیست😥

آخه هنوز در حد مقاله ست ،رویان هم به همین دلیل قبول نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم ممنون عزیزم...استرس که هست من از شدت استرس گاهی خواب ناجور میدیدم ولی خوبه که با فیلم و کتاب و ...

سلام گلم خوبی? خیلی ناراحتم دیشب رفتم حموم امروزببخشیدها لک قهوه ای کم  دیدم, یعنی پریودمیشم؟ به یکباره داغون شدم اخه قبلاهم اولش اینطور شد به ازمایش نکشیده پریودشده بودم. دعاکن

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون. 

دیشب رفتم حموم بعد امروز ببخشیدلک قهوه ای کم دیدم. امروز روز9هستم

وای اصلادیگه تحمل ندارما خدااا, سری قبل اینجورشروع شد بعدروزازمایش کاملاپریودشدم. 

@زینبی_بابا    

@شوره    

@ماهنده    

التماس دعا,,, بقیه هم بیاید

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

منم دفعه دوم انتقالم لک دیدم و ناامید شدم، فکر کردم مثل دفعه اول قراره هی زیادتر و زیادتر شه تا پریود شم. اما فقط یه بار بود و مثبت شدم    انشالله تو هم همینی  

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

سلام عزیزم شاید لک لانه گزینی باشه اکثرا میگن روز ده تا چهارده اتفاق میفته گلم انقدر خودتو عذاب نده. عزیزم دنیا که به آخر نمیرسه انقدر غصه نخور گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم دفعه دوم انتقالم لک دیدم و ناامید شدم، فکر کردم مثل دفعه اول قراره هی زیادتر و زیادتر شه تا پریو ...

ببخشیدمنظورت ازیکباریعنی یک روزه؟؟ 

راستی؟ باورت میشه؟ اینوکه دیدم توی دستشویی کلی زار زدم تامادریاهمسرم نفهمن غصه بخورن باجوجه هات دعاکن من فقط جنینهاموازخدامیخوام نگه داره😭😭😭

سلام عزیزم شاید لک لانه گزینی باشه اکثرا میگن روز ده تا چهارده اتفاق میفته گلم انقدر خودتو عذاب نده. ...

دعاکن فداتشم کاش فقط لانه گزینی باشه من دیگه طاقت ندارم کنین ها رو از خدا میخوام نگه داره. 

راستی؟ باورت میشه؟ اینوکه دیدم توی دستشویی کلی زار زدم تامادریاهمسرم نفهمن غصه بخورن باجوجه هات دعاک ...

آره عزیزم. اون شب کلییییی گریه کردم با صدای بلند. وای چه شب بدی بود   

فرداش هم اومدم اینجا کولی بازی. چندتا از بچه ها که خدا خیرشون بده گفتن ما هم لک دیدیم. ولی اصلا باور نمیکردم. فکر میکردم به همون سرنوشت قبلی قراره دچار شم. انشالله تو هم مثبت میشی. از لک نمیشه نتیجه ای گرفت عزیزم. فکر نکن بهش   

يعني دكتر عارفي سرم ميده ؟

من پیشش ویزیت نشدم کسی ک تحت نظر عارفی بود بهم گفت بخاطر سرم میرم عارفی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻