2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
آره والا انشالله همه داشته باشن و جور بشه بتونن درمان کنن. چقد به دکترم گفتم پرگو برام بنویس ولی ننو ...

نه عزیزم اینطور نیست خدا رو شکر ذخیرت خوبه حتما لازم نبوده پرگو خیلی سختم گیر میاد با انرژی مثبت آمپولات رو بزن مطمئنم انشالا کلی تخمک عالی داری که کلی جنین تپلی میشن برات میمونن 

نه عزیزم اینطور نیست خدا رو شکر ذخیرت خوبه حتما لازم نبوده پرگو خیلی سختم گیر میاد با انرژی مثبت آمپ ...

انشالله گلم با دعاهای شما عزیزان. انشالله که حاجت روا بشی و به خواسته دلت برسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات شم که میاید میگید تجربیاتتونو. انشالله تخمک خوب داشته باشم به خاطر کیست آندوم نگرانم 

منم آندو دارم، خفیف البته. توکل به خدا ایشالا همون تخمکهایی که پانکچر میشه انقدر با کیفیت هستن که راحت مثبت میشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم آندو دارم، خفیف البته. توکل به خدا ایشالا همون تخمکهایی که پانکچر میشه انقدر با کیفیت هستن که را ...

منم به قول خوده دکترا گفتن نیاز به عمل نیست و نرماله انشالله که شما هم جواب میگیری و زود مامان میشی گلم

منم به قول خوده دکترا گفتن نیاز به عمل نیست و نرماله انشالله که شما هم جواب میگیری و زود مامان میشی ...

به امید خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره والا انشالله همه داشته باشن و جور بشه بتونن درمان کنن. چقد به دکترم گفتم پرگو برام بنویس ولی ننو ...

ای گفتی چقد از مامای دکتر طرازی بدم میاد این سری اخر من داشتم از دکتر سوال میکردم بیرونم کرد بیشور بهش گفتم من همینجوری استرس دارم شما با این رفتارتون باعث میشید سوالام یادم بره بعد پول ویزیت میدم یعنی حق ندارم دو تا سوال کنم از دکتر 😡 بعد دید عصبانی ام گفت من ب خاطر خودت میگم که قبل ابنکه دکتر بیرونت کنه بری بیرون 😒 یعنی حیف که فعلا خدا ما رو محتاج اینا کرده وگرنه هر چی دهنم بود بارش میکردم 

ولی منی که مطب رفتم میگم کارت تو مراکز ناباروری باشه بهتره چون اگه ازمایشی باشه تو خود مرکز انجامش میدی کاراتو دیگه اسیر نیستی بری ازمایشگاهای بیرون 

دوستان دکترم خیلی تاکید کرد آسپرین نخورم چند بار گفت چرا مگه این قرص چیه ؟ من که نمیخورم ولی تعجب کر ...

از وقتي دارو هاي پانكچر شروع ميشه بايد اسپرين قطع بشه ، بخاطر احتمال خونريزي ، كلا" اسپرين براي هر جراحي بايد قطع بشه حتي براي عكس رنگي علاوه بر اسپرين ، متفورمين هم بايد قطع بشه

ای گفتی چقد از مامای دکتر طرازی بدم میاد این سری اخر من داشتم از دکتر سوال میکردم بیرونم کرد بیشور ب ...

پس اون ماما هست من فکردم اینا دارن تخصص دکتری میکرن خاک واقعا خاک اینقد این بی ادبه که هرررررر چقد رگم کم گفتم یعنی امروز فقط صلوات فرستادم جلوی خودمو گرفتم هیچی بهش نگفتم وگرنه میخواستم اونجا رو روی سرش خراب کنما حالا بذار کارامو بکنم میخوام یه بار حالشو بگیر دختره بی ادب یعنی هانی جون خیلی جلو خودمو گرفتما. دقیقا میخواستم بگم جوجه تو چی میگی این وسط من صدتا مثل تو رو میذارم توی جیبم 

الان نگاه كردم  لوتيروكسين  با داروهاي كه تداخل داره گفته ٤ ساعت  فاصله باش ...

ليوتيروكسين با اسپرين و انتي اكسيدان ها تداخل نداره ولي با كلسيم ، آهن و تخم كتان و داروهاي استروييدي تداخل دارد 

از وقتي دارو هاي پانكچر شروع ميشه بايد اسپرين قطع بشه ، بخاطر احتمال خونريزي ، كلا" اسپرين براي هر ج ...

ولی هر دو دکتر من متفورمین رو هیچوقت برام قطع نکردن فک نمیکنم گلم متفورمین ربطی داشته باشه ها.

من هم با دکتر عارفی بودم هم دکتر علیرضایی هردو گفتن حتی بعد انتقالم متفورمین رو ادامه بدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..