2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045098 بازدید | 684428 پست
مرسی عزیزم چه میدونم الان دکتر علیرضایی که دکترم هستن گفتن با دکتر نوین که تو مرکز مام هست وقت بگیرم ...

سمر جون انشالا که اشتباه آزمایشگاهه غصه نخور عزیزم خدا بزرگه انشالا مقدر باشه که زودتر کارات انجام بشه 

آره بقیه رو خودم میزنم والا همسرم اینقد ترسو من خودم خیلی ترسوام ولی هی گفت آمپوله گرونه حیفه شاید م ...

آره والا آدم دستو دلش میلرزه ما هم اولین پرگو رو زدنی همین بودیم ولی دستمون با اونا راه افتاده بود! شاید اگر اولین آمپولم این النوای قرطیه دو میلیونی بود منم دلم نمیومد خودم بزنم 😬 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خیر ببینی عزیزم خیلی ازت ممنونم بخدا نمیدونم چجوریه ولی همیشه تو دعاهام نام کاربری شما هم میاد ...

ممنون مهربون، محبت داری    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره والا آدم دستو دلش میلرزه ما هم اولین پرگو رو زدنی همین بودیم ولی دستمون با اونا راه افتاده بود! ...

آره والا انشالله همه داشته باشن و جور بشه بتونن درمان کنن. چقد به دکترم گفتم پرگو برام بنویس ولی ننوشت ☹ چون داروخونه ابن سینا نداشت ننوشت واقعا که من اگه منفی بشم دفعه بعد میرم مطب والا بیشتر احترام میذارن اون کسی هم که کنار دکتر میشینه همه چی رو مینویسه فکر میکنه دکتره معلوم نیست چیکارس 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سمر جون انشالا که اشتباه آزمایشگاهه غصه نخور عزیزم خدا بزرگه انشالا مقدر باشه که زودتر کارات انجام ب ...

خیلی ازت ممنونم گلم ایشالله. ایشالله خودتم هرچه زودتر مادربشی ممنونم از دعات خیرببینی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اوووف برامنم کلی نوشته میگم بانو انوکسا بنظرت خودم میتونم بزنم؟

آره خیلی راحته با با دوتا انگشت پوست شکمتو دور ناف بیار بالا. آمپولش هواگیری نمیخواد. نود درجه بزن داخل بعد خیلی آروم تزریق کن و ده ثانیه نگه دار بکش بیرون. تو بروشورش هم هست روشش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره والا انشالله همه داشته باشن و جور بشه بتونن درمان کنن. چقد به دکترم گفتم پرگو برام بنویس ولی ننو ...

عزیز منم سری دوم پی دی هوموگ و سینال داشتم. فرقی هم با سری اولم که پرگوریس بود نداشت نهایتا. تازه سینال بهترم جواب داد. پرگو چون سخت گیر میاد خیلی دکترها نمی نویسن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اقا برا من توضیح میدی چطور بزنم؟انوکسا دور نافی

گلم باید چهار انگشتت از نافت دورتر باشه 

چهار انگشتت رو بزار کنار نافت کنار انگشتت گوشتت رو یه بیشگون بزرگ آروم بگیر همون ۹۰درجه بزن آروم تزریق کن آروم هم در بیار حتی کج تا ۴۵ درجه هم بزنی مهم نیست سخت نگیر 

عزیز منم سری دوم پی دی هوموگ و سینال داشتم. فرقی هم با سری اولم که پرگوریس بود نداشت نهایتا. تازه سی ...

مرسی فدات شم که میاید میگید تجربیاتتونو. انشالله تخمک خوب داشته باشم به خاطر کیست آندوم نگرانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤