2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
فدات بشم .مرسی باهام همدردی کردی .ببخش توام ناراحت کردم انگار ...دورت بگردم توالان باید فقط فقط به ک ...

نه عزیزم این چه حرفیه. غصه نخوریا😍 چون مثل خودم غصه میخوردی گفتم بهت بگم من این راهو رفتم هیچ نتیجه ای نداشت همون اتفاقی که باید میفته. التماس دعا گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم شنیدم تاثیر دور ناف بیشتره. حالا دکترت گفته دور ناف شما دور ناف بزن

سلام دارچین جون شما قرص هیدروکسی رو تا ماه چند خوردین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چرا النوا رو واسه من نوشته زیر جلدی دور ناف یعنی چی یعنی دور ناف پس چرا بعضیا توی بازو زدن

منم انتقال اولم النوا داشتم تو بازو زدم دکتر گفته بود ولی عزیزم زیرجلدی  تو بازو یا شکم فرقی نداره هرکدوم دکترت گفته بزن مهم اینه وارد بدنت بشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره واقعا همش تقصیر وسواس به خرج دادنامه مثلا خواستم تایید بگیرم که دکتر اولی درست گفته باشه یوقت نک ...

عزیزم وقت اذانه، از خدا میخام به همین ماه مبارک بهترین رو برات مقدر کنه و انشاءالله بتونی با دل خوش انتقال بدی و صاحب فرزند سالم و صالح شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم این چه حرفیه. غصه نخوریا😍 چون مثل خودم غصه میخوردی گفتم بهت بگم من این راهو رفتم هیچ نتیجه ...

فدای دل مهربونت ....چشم خواهری غصه نمیخورم ...والا من سرانتقالام تجربه کردم بیخیال بودم منفی شد استرس داشتم منفی شد باعلایم منفی داشتم ....فقط باید خدا بخواد برامون

عزیزم وقت اذانه، از خدا میخام به همین ماه مبارک بهترین رو برات مقدر کنه و انشاءالله بتونی با دل خوش ...

الهی خیر ببینی عزیزم خیلی ازت ممنونم بخدا نمیدونم چجوریه ولی همیشه تو دعاهام نام کاربری شما هم میاد تو ذهنم و همیشه برات دعا کردم انشالله لایق باشم لااقل دعام برای دوستام بگیره.  بازم ازت ممنونم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بچه ها خوبییین میگم شماها برا انتقال فریز فقط و فقط استرادیول داشتین؟

سلام گلم. نه کلی دارو‌. پرنیزولون. آنوکسا. هیوسین. پروژسترون آمپول و شیافش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نوشته زیر جلدی دور ناف. پس چرا شما توی بازو زدی؟ راستی ساعت چند زدی من منتظرم جواب تست کرونام بیاد ب ...

والا دکتر من گفت بازو بزنم هرچند زیرجلدی بازو و ناف زیاد فرق نداره من همون ظهر که خریدم زدم 

والا دکتر من گفت بازو بزنم هرچند زیرجلدی بازو و ناف زیاد فرق نداره من همون ظهر که خریدم زدم 

مرسی عزیزم منم منتظر جواب ازمایشم بودم رفتم زدم خدا رو شکر. به من گفت دور ناف البته تزریقاتی هم گفت میشه هم توی پا هم بازو زد ولی ناف بهتره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم نازنین جون من رفتم آمپول رو درمانگاه زدم ولی النوو من هیچی توش نداشت نه پودری نه چیزی یه آمپول ...

ای بابا بازم رفتی درمانگاه که! گفتم بهت خیلی سادست 

حالا شکلش رو شاید درست یادم نبود آخه این مدت یه عالمه آمپول داشتم حالا بقیه رو دیگه خودت بزن گلم 

ای بابا بازم رفتی درمانگاه که! گفتم بهت خیلی سادست  حالا شکلش رو شاید درست یادم نبود آخه این م ...

آره بقیه رو خودم میزنم والا همسرم اینقد ترسو من خودم خیلی ترسوام ولی هی گفت آمپوله گرونه حیفه شاید ما بد جا بزنیم اون اثر رو نداشته باشه دیگه رفتیم. هی بهم میگفت به تزریقاتیه بگو آمپوله دو میلیونه خندم گرفته بود اینگار ۲۰ میلیون خریده 😁😁😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤