2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزدلممییی ممنون فدای توبشم, خوشحالم کردی😍😍😍راستشو بخوای من شنیدم5تابخونی خداوند خودش مواظبت میک ...

باشه گلم. مرسی❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اخ اخ چقد میفهممت... من که ۵ هفته منتظر جواب آمنیو بودم!! الان همش میگم خدا انشالله به همه یه باردار ...

سلام خخخ تودعاکن من مثبت شم فعلادرادن مرحله کفایت میکنه. دلم گرفته بودا شدید. صبح یک درد پریودپیچیدزیرشکمم بعدقدع شدکمردردمم😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی نازنین جون آمپول النوا رو خودتون زدید یا رفتی بیرون

همسرم زد عزیزم کاری نداره گلم تو بروشورش هم عکسش هست فکر کنم 

پیچشو باز کن سوزن بزرگ رو بزن آب رو وارد پودر کن خیلی آروم رو میز دایره ایی بچرخون سریع حل میشه دوباره وارد سرنگ کن سوزن رو عوض کن کوچیکه رو بزن چهار انگشتت رو بزار سر بازوت پایینه انگشتت جایی که واکسن بچگی زدیم بده همسرت الکل بزن همونجا بزنه درد هم نداره 

سلام خخخ تودعاکن من مثبت شم فعلادرادن مرحله کفایت میکنه. دلم گرفته بودا شدید. صبح یک درد پریودپیچیدز ...

به خدا اون موقع منم همین جوری بودم. میگفتم حالا بیبی چک مثبت شههههه، حالا بتا یه ۲۰-۳۰ ای هم باشه اقلا مشکوک باشهههه، خدا هم زد پس کله ام هر چی داشت و نداشت رو کرد 😅

راستی نازنین جون آمپول النوا رو خودتون زدید یا رفتی بیرون

فکر نکنی ما بلد بودیما نه 🤓  بزن تزریق زیرجلدی فیلمش تو آپارات هست ببینید ترستون میریزه خیلی راحته خودت هم به همسرت دل بده من خودم ترسوام هنوزم زدنی چشمم رو میبندم حالا من سوزن میخورم هربار بجای من اون بغض میکنه 😬  بیخودی نرو درمانگاهها آلودن 

سلام گلم ممنون تو خوبی؟ نگو اینجوری عزیزم شماها از همه با معرفت تر هستین مهربون جون بدترین روزای زن ...

عزیزم رویاجون واقعا چه روزای سختی خدا رو شکر که به خیر گذشت انشالا از این به بعد بارداریت راحت طی میشه حالا که به خیر گذشت تو رو خدا به خودت مسلط باش آروم باش نفسهای عمیق بکش گلم بزار قلبت آروم بگیره پسری هم آرامش بگیره ازت نی‌نی خوش اخلاقی باشه 😘 

به خدا اون موقع منم همین جوری بودم. میگفتم حالا بیبی چک مثبت شههههه، حالا بتا یه ۲۰-۳۰ ای هم باشه اق ...

خخخخ الهی عزیزم. نگوخدا گل دخترات روبرات نگه داره چقدرارزومه منم مثل توبشم😍😍😍

عزیزم الان پیامها رو خوندم. راستش من یه تجربه درب و داغون شدن تیرویید به خاطر دستکاری دوز رو دارم. ب ...

مرسی دوست عزیز برای منو دکتر غدد تغییر داد. البته یه دکتر غدد دیگه تغییر نداد گفت همینجوری ادامه بده چون عددم خیلی پایین بود ترسیدیم از اونور بوم بیفتم و پرکار بشه با دکتر زنانم تصمیم گرفتیم یه دکتر غدد دیگه هم برم اینکی  متاسفانه دوز دارومو کم کرد این بلا سرم اومد حالا اینجا یکی از بچه ها میگفت خوردن داروهای انتقال مثل استرادیول باعث بالا رفتنش هست نمیدونم درست متوجه شدم یا نه. 

حالا بنظرتون اگه بالا باشه انتقالمو کنسل میکنن یعنی این چند روز که باقی مانده نمیشه دوز دارومو  بالا ببرن و درست بشه؟ بدبختی زمانی  هم نمونده چهارشنبه وقت انتقال برام گذاشتن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی امین عزیزدلممم. وای اره جورمیشه جنس هرچی خدابخوادقشنگه, کلی ارومم کردین مرسی. حال خودت چطورشده? ...

خداروشکر که آروم شدی گلم واقعا هم جنسش مهم نیست هرچی خدا برامون بخواد الهی فقط سالم باشن و خدا بهمون ببخشه. راستش خودم گیجم هنوزم از شدت استرسی که بهم وارد شد سر درد شدید گرفتم ولی چاره ای جز راضی شدن به خواست خدا رو ندارم توکل بخودش تا ببینم چی پیش میاد.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خداروشکر که آروم شدی گلم واقعا هم جنسش مهم نیست هرچی خدا برامون بخواد الهی فقط سالم باشن و خدا بهمون ...

اره ممنون خداروشکر اروم شدم. درسته هرچی خدابخواد, عزیزم کناربیا حتمابه بهترین زمان ممکن ودرکمال ناباوری انتقالتومیدی. همونجورکه من کلی گریه کردم دکترگفت انتقال میدم خوبه انگارمعجزه شدش

مرسی دوست عزیز برای منو دکتر غدد تغییر داد. البته یه دکتر غدد دیگه تغییر نداد گفت همینجوری ادامه بده ...

عزيزم بايين بياد مگه پركار ميشه واسه پركاري فك كنم T4 ان نرمال ميشه من خيلي اومد پايين ولي دكترم گفت اشكال نداره بعد گفتم قطع كنم كفت نه بالا ميره دوباره فقط دوزش رو كم كرد ببين من هشت صدم بود باز كفت بخور چون نخوري بالا ميره فوق تخصص غدد هم رفتم

فکر نکنی ما بلد بودیما نه 🤓  بزن تزریق زیرجلدی فیلمش تو آپارات هست ببینید ترستون میریزه خیلی ر ...

نوشته زیر جلدی دور ناف. پس چرا شما توی بازو زدی؟ راستی ساعت چند زدی من منتظرم جواب تست کرونام بیاد بعد بزنم داروخونه گفت مشکلی نیست ۸ شبم میتونم بزنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من تی پی او خونم نرمال عزیزم. تیروئیدتون یعنی بخاطر استرادیوله که بالارفته دکترتون اینو بهتون گفت؟ ...

نمیدونم به خاطر چیه ولی تاحالا سابقه نداشت انقدر بالا بره ولی انتقالم و دادم الانم روز 8انتقالم ایشالله که اوکی میشه برام

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم