2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
مرسی از محبتت. خیر به خودت برسه انشالله. خیلی محتاجیم. منم برای مادر شدن همه ی چشم انتظارهای گروه ام ...

فدات شم ان شاالله حاجت روا شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلااام عزیزدلم خوبی؟ فدای توبشم چیشده خواهرجان؟ چه ازمایشی؟!  چشمم حتما حتماقابل باشم دعات میک ...

سیکلم نچراله آزمایش استرادیول چند بار دادم و آزمایش قند و هپاتیت و ایذر اینا بازم استرادیول باید بدن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وقتی میام تاپیک میبینم یکی مامان شده کلی ذوق میکنم میگم ان شاالله بعدی منم فدات مهربونم دعا کن ب ...

اره درسته گلم. انشالله بزودی مامانی گلم منم دعاکن🙏🙏🙏

حتما خداوند نصیبمون میکنه حال خوش

قربونت برم عزیزم 😘😘😘😘فقط استرس نداشته باش وبه خدا توکل کن انشالله هرچی صلاحته همون میشه ازخدا بچ ...

عزیزم کدوم بیمارستان میرید برای زایمان به سلامتی؟من هنوز گیجم نتونستم جایی رو در نظر بگیرم 🙏🏻🙏🏻❤❤

عزیزم کدوم بیمارستان میرید برای زایمان به سلامتی؟من هنوز گیجم نتونستم جایی رو در نظر بگیرم 🙏🏻🙏🏻❤ ...

کاش برسه روزیکه ماهم گیج بیمارستان بشیم برای زایمان😢😢😢

التماس دعاانشالله بسلامتی کوچولوت روبغل بگیری

کاش برسه روزیکه ماهم گیج بیمارستان بشیم برای زایمان😢😢😢 التماس دعاانشالله بسلامتی کوچولوت روبغل ب ...

قربونت برم عزیزم.ان شاءالله به حق شهید این ماه عزیز و به حق قرآنی که تو این شب های عزیز نازل شده به زودی همه ی منتظرا به مرادشون برسن🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربونت برم عزیزم.ان شاءالله به حق شهید این ماه عزیز و به حق قرآنی که تو این شب های عزیز نازل شده به ...

خیلی ممنون چقدردعای قشنگی کردی اشک توچشمام جمع شداصلا😥😥

وای قربان امام علی برم منم دقیقا شب اول قدرمیرم ازمایش دعاکن باجوابهای مثبت بیام. برات حمدمیخونم خدابه خودت ونی نی سلامتی بده

خیلی ممنون چقدردعای قشنگی کردی اشک توچشمام جمع شداصلا😥😥 وای قربان امام علی برم منم دقیقا شب اول ق ...

اگر قابل باشم از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم.الهی دست خالی نباشی🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤

اگر قابل باشم از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم.الهی دست خالی نباشی🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤

ممنونم قربونت برم امشب یهو خیلی دلم گرفته تلویزیون حرم اباعبدالله نشون میده نشستم گریه میکنم میگم یااباعبدالله دیگه طاقت منفی ندارم. 

عزیزم‌شما آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟ هزینش چقد شد؟

نمیدونم ازمایش چی هست 

رفتم دکتر طرازی ویزیت اول برام اینو نوشت بدون اینکه ازمایش تیرویید بدم نمیدونم چرا 

تی پی او یعنی ایمنی انعقادی؟

وای هانی جون دیدی خدا رو شکر با دکتر خودم ویزیت میشم دیگه. چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم ت ...

خداروشکر 🤗 منم خیلی دوست دارم تخمکام زیاد بشه ولی با توجه به سابقه قبلی خیلی امیدی ندارم توکل بخدا فقط از خدا میخوام هر چند تا تخمک که شد همشون جنین خوب بشن تا اینجوری کمبود تخمک جبران بشه ان شاءالله