2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
سلام عزيزم والا نميدونم، كاذب مثبت ممكنه باشه. اگه علائمي نداري خودتون مطمئن هستي كه مشكلي نداري، نه ...

هیچ علائمی که ندارم گلم انشالله آز خونم جوابش بیاد اگه مشکلی خدای نکرده داشت میرم حلقو بینی.

مرسی از جوابت گلم، التماس دعا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم سلام. منم باید آزمایش خون بدم اگه خدای نکرده مثبت بود حلق و بینی بدم. این درسته که میگن معمولا ...

بخاطر این میگن چون آزمایش خون عفونت و التهابی که از چند مدت قبل داشتی رو مشخص می کنه ، حالا ممکنه لزوما بخاطر کرونا نباشه. منم برای پانکچرم ازم آزمایش خون گرفتن فقط که منفی شد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ علائمی که ندارم گلم انشالله آز خونم جوابش بیاد اگه مشکلی خدای نکرده داشت میرم حلقو بینی. مرسی ا ...

نگران نباش انشالله که نداری و انتقال میدی❤️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بخاطر این میگن چون آزمایش خون عفونت و التهابی که از چند مدت قبل داشتی رو مشخص می کنه ، حالا ممکنه لز ...

التماس دعا عزیزم انشالله مال منم مثل شما منفی بشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای گلم یه سوالی فکرمو درگیر کرده میشه جواب بدید یعنی روز اول که میری سونو واسه شروع سیکل پانکچر ...

نه عزيزم دارو ميدن كه بيشتر بشه و رشد كنه. حتي كسايي كه توي آخرين سونو نرمال هستن، ممكنه روز پانكچر هايپر بشن مثل من🤧. پس رشد خودش رو داره با اين هورمون هايي كه تزريق ميشه. ويتامين و مكمل هم كه داري ميخوري.

انشاالله كيفيت عالي هم دارن. نگران نباش فقط😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم خیلی خوبه من یک مطلبی جدیدا در مورد موکوس دهانه ی رحم خوندم. شاید علت اینکه میگن نزدیکی نکنین ...

چه جالب چه مطلب خوبی

برم یکمی سرچ کنم درموردش. پس منم رعایت میکنم

قبلنا زینبی جون گفته بود شب قبل از انتقال حتما داشته باشید باعث آماده سازی رحم میشه. 

مرسی ماهنده😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه جالب چه مطلب خوبی برم یکمی سرچ کنم درموردش. پس منم رعایت میکنم قبلنا زینبی جون گفته بود شب قبل ...

خواهش گلم. اره بخون تو نت مقالات هست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
هیچ علائمی که ندارم گلم انشالله آز خونم جوابش بیاد اگه مشکلی خدای نکرده داشت میرم حلقو بینی. مرسی ا ...

انشاالله مشكلي نيست، محتاجم به دعات عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها من رفتم برای اولین سونو پانکچر دکترم گفت هیچ تخمکی نداری چند روز دیگه بیا اگه وضعیتت همی ...

سن و ذخيره ي تخمدانتون چقدره ؟ 

مكمل dhea باعث جوانسازي تخمدان و افزايش تعدلد تخمك هاي انترال تخمدان ميشه

چه باحال اصلا متوجه رنگا نشده بودم تازه فکر میکردم برا خوشگلیشه دو رنگ زدن   واقعا برا خودم م ...

آمپولت ديفرلين هست؟ ببين منم ١/٣ زدم. فقط اينكه خودت نزنياااااا. يه سرنگ براي اين هست كه آب رو داخل پودر كني. يه سرنگ هم براي تزريق هست. 

پرستار به من گفت دوراني اينو بچرخون روي ميز تا بيام، تقريبا ١٠ دقيقه اين كار طول كشيد چون بايد خيلي خوب قاطي بشه. بعد هم سريع بايد تزريق بشه. ميگفت اين موادش زود ميبنده.

تو نميدوني من چجوري خوابيدم روي تخت كه، انقد كه ميگفت بدو بدو. 

در عوض همتون من خود شیرینی فروشی رو هم بهم بدن در عرض نیم ساعت تموم شدست .عاشق شیرینیم تازه قندمم از ...

تو بنده خاص خدايي😅 خوش به سعادتت، منو شكلات هر روز با هم جنگ داريم، اون ميگه بيا منو بخور من ميگم برو پي كارت، وسوسم نكن😂

نه عزيزم دارو ميدن كه بيشتر بشه و رشد كنه. حتي كسايي كه توي آخرين سونو نرمال هستن، ممكنه روز پا ...

وای کاش منم هایپر بشم🤭 روز اول چندتا داشتی بعد آخرش چندتا شد؟ یهو رفتم توی فکرش دیدم دوستان دارن میگن. چون من قبل سونو دادم تخمدانم یکی یا دوتا تخمک داشتن بدونه دارو نگرانم کرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای کاش منم هایپر بشم🤭 روز اول چندتا داشتی بعد آخرش چندتا شد؟ یهو رفتم توی فکرش دیدم دوستان دارن می ...

واي نه هايپر خيلي بده، من از نوع خفيفش بودم ولي ٧ تا سرم بهم زدن و ببخشيد خيلي حالت تهوع داشتم. خيلي هم خطرناكه چون مايع توي لگن جمع ميشه ممكنه تخمدان بچرخه و مصيبت بشه، خيلي بعدش مراعات ميخواد. 

من روزي كه رفتم آخرين سونو فك كنم گفت ١١ تا داري، كه روز پانكچر ١٦ يا ١٧ تا داشتم