2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستای گلم پای چپم کاملا بی حس میشه وقتی دراز میکشم. دستم خفیف تر. یه مقدار نفس و انرژی هم کم میارم. ...

فکر کنم بخاطر پروژسترونه منم تو انتقال از روز سوم به بعد پاهام بخصوص زانو به پایین سِر می شدند تا وقتی که پروژسترون می زدم این بود جریان

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت گلی الهی بحق همین ماه عزیز خدا ناامیدت نمیکنه و مامان میشی. منم اینروزا خیلیی دلم می خواد دو ...

خب پس حسابی سرت گرمه. خداروشکر انشالله این خونه براتون اومد داره و مادر میشی. خیلی عالیه چه خوب داری وزن کم میکنی😍 انشالله همه ی چشم انتظارهای خسته ی این گروه مادر بشن به حق این ماه پر برکت♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم تا حالا پانکچر داشتی؟ انتقال دادی؟؟  منم اندو گرید 3 داشتم و گفتن عمل ...

چقد این پیامتون زینبی جون منو آروم‌ کرد آخه منم کیست آندو دارم واقعا باورم نمیشه اولین بار مثبت شدی چقد خوشحال شدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فکر کنم بخاطر پروژسترونه منم تو انتقال از روز سوم به بعد پاهام بخصوص زانو به پایین سِر می شدند تا وق ...

اره عزیزم احتمالا به خاطر پروژسترونه. ممنون که گفتی🥰

عزیزم خوب هفده تا تخمک عالیه دیگه بگه بده؟ متوجه منظورتون نمیشم گلم.  بعدم من تعدادی از فولیکو ...

سلام خوبی سمر چه خبر برای انتقال کی می ری به سلامتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سرکار میرم مهربون اصلا وقت ندارم وگرنه خیلیییی دلم میخواد 😔😔😔😔 میام خونه همش گیر آشپزی و کارای ...

ای جانم پس بعدانتقال چیکارمیکنی؟ یک هفته ای بمونیا خونه استراحت. 

اشکال نداره همین کارم خوبه سرگرم میشی انشالله این سری اخریه که انتقال میدی ومامان میشی رفتنی منم خبرمیکنی؟ برات ایت الکرسی بخونم

عزیزم فیلم ببین یا کتاب بخون. به خدا توکل کن فقط خداست که آرامش بخش دلهاست♥️🥰

اخه موضوع بود خیلی ناراحت شدم دیروز پوف تپش میگیرم میره بالای100 هنوز داروتپش قلب میخورما

توکل بخدا انشالله نی نی هامون گرفتن ودارن رشدمیکنن انشالله

اخه موضوع بود خیلی ناراحت شدم دیروز پوف تپش میگیرم میره بالای100 هنوز داروتپش قلب میخورما توکل بخدا ...

عزیزم تپش قلب هم علامت خوبیه به این فک کن شاید به خاطر نی نی گودولوی تو شکمته😍 الان دوستم میگفت روز نهم داشت و مثبت شد🥰 فکرای خوب خوب کن اون ماجرا رو بی خیال😍

خب پس حسابی سرت گرمه. خداروشکر انشالله این خونه براتون اومد داره و مادر میشی. خیلی عالیه چه خوب داری ...

آره عزیزم سرم گرمه ولی خب دلم پیش نی نیه.ان شاالله دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم متاسفانه سندروم داون بود واقعا 😭😭😭😭 باید سقط کنه  خدا صبرش بده

ای وای چقدر ناراحت شدم 😔😔😔

واقعا بعد از اینهمه زحمت چقدر سخته 😔😔

ان شاءالله خدا به دلش آرامش بده و به زودی یک فرزند سالم و صالح بهش عطاکنه⚘

یک سوال زینبی جون ، این دوستمون چند هفته بارداری  آزمایش سلفری انجام داده بود؟ آمنیوسنتز رو چند وقت بعدش انجام داد؟

عزیزم تپش قلب هم علامت خوبیه به این فک کن شاید به خاطر نی نی گودولوی تو شکمته😍 الان دوستم میگفت روز ...

اخه من همیشه یه چیزی میشه سریع تپش قلب میگیرم ویخ میزنم. اره بقول توبه فال نیک بگیریم انشالله. ویی فداشون بشم گاهی دستمومیزارم حرف میزنم