2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044523 بازدید | 684391 پست
سلام لیاناجون نه عزیزم بستری شدم اگه  ضربان قلب بچه خوب باشه وکیسه ابم نترکه فردا ۶صبح زایمان م ...

به سلامتی گلم 

انشاالله پسرمون رو سالم بغل کنی 

پیشاپیش تبریک میگم😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نازیلاوآریا   @چیکا1   @ماهنده     @زینبی_بابا     سلا ...

نه عزیزم مشکلی نداره ، مهم دیواره رحم که شرایط مناسبی داشته باشی و ضخامت رحم چقدر باشه 

اگه دکتر صلاح دیده بهش اعتماد کن و به امید خدا انتقال بده 🥰🥰 

تازه جنین تو ۳ روز اول لانه گزینی میکنه ، پس جای نگرانی نیست ، با انرژی مثبت ادامه بده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان کسی تو این تایپیک ریداکت جنین انجام داده؟درد هم داره باعث سقط جنینای دیگه نمیشه؟😭خیلی ن ...

بله عزیزم ستاره 

سه قلو باردار شد 

الان دوقلو بارداره 

نمیدونم درد داره یا نه 

شما سه قلو باردار شدی ؟ نترس عزیزم توکل کن به خدا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم کاش دلیلشو بفهمی چی بوده دوست من همینجوری شد آزمایش که داد معلوم شد مشکل انعقادی داره و باید ...

ممنونم مهربون ، باشه حتما میرم آزمایش میدم ولی من به دکتر خودمم ایمان دارم ، خیلی دکتر خوبیه ، خیلیا ۴۷ درصد انتقالی هاش مثبت میشه 

ولی حتما بهش میگم برام آزمایش بنویسه تا برم انجام بدم 💚❤💚❤💚 تازه من تهران نیستم ، شرایط رفت و آمد هم ندارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
گناه نیس ؟چون قلبشون تشکیل شده🥺

الهيي😔😔خدايي نكرده مشكلي داشتي كه گفتن ريداكت كني؟ اخه خيليا سه قلو داشتن و خداروشكر زايمان كردن . حتما اينطور به صلاحته عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
الهيي😔😔خدايي نكرده مشكلي داشتي كه گفتن ريداكت كني؟ اخه خيليا سه قلو داشتن و خداروشكر زايمان كردن . ...

😔😭هیچ مشکلی ندارم ولی گف بارداری سه قلو   سخته و احتمالش هس که زایمان زود رس داشته باشی 

😔😭هیچ مشکلی ندارم ولی گف بارداری سه قلو   سخته و احتمالش هس که زایمان زود رس داشته باشی& ...

سلام گلم. اره هم احتمال زایمان زودرس داره و هم برای دو تا دیگه خطره. دکتر صلاح دونسته یه جای مطمعن انجام بده. البته خیلی ها هم راحت سه قلو میارن. میخوای با دکتر دیگه هم مشورت کن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم. اره هم احتمال زایمان زودرس داره و هم برای دو تا دیگه خطره. دکتر صلاح دونسته یه جای مطمعن ا ...

چند جا خوندم اونایی که با ای وی اف سه قلو باردار شدن دکتر پیشنهاد ریداکت رو به اونا داده   

چند جا خوندم اونایی که با ای وی اف سه قلو باردار شدن دکتر پیشنهاد ریداکت رو به اونا داده  ...

اره عزیزم منم خوندم در موردش تو مرکز ما هم یکی سه قلو داشت تا هفت ماه کیسه اب پاره شد گناهی هر سه تا تلف شدن بچه ها. اگه یکی ریداکت میشد احتمالا این اتفاق نمیفتاد ولی خب بازم خواست خداست ممکنه بمونه باید تصمیم دکتر رو در نظر گرفت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰