2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلاام، ممنون عزیزم امروز یه مرغی پختم بدون نمک. مزه مرگ میداد     اره آب زیاد میخورم. ...

وووووی اصلا نمیتونم تصور کنم که غذا رو بدون هیچ نمکی بخورم،،،شوهرم پلو رو کم نمک میپزه کلی سرش غر میزنم میگم مگه ما پیرزن و پیرمردیم آخه😂😂😂

چشم به هم بزنی میبینی ۳۵ هفته رو رد کردی و زایمان نزدیکه همش ده هفتست بعدش دیگه بخیر میگذره عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

عزیزم تبریک میگم انشاءالله در پناه خدا و پدر و مادرش سالامت باشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه دکتر فردا نیستش شانس من. الان زنگ میزنم مطبش امروز هستش ازش میپرسم ببینم قبول میکنه. فدات خیر ببی ...

عزيز دلمي، زودتر زنگ بزن كه منشي از دكتر بپرسته تكليفت رو بدوني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وووووی اصلا نمیتونم تصور کنم که غذا رو بدون هیچ نمکی بخورم،،،شوهرم پلو رو کم نمک میپزه کلی سرش غر می ...

فرق خیلی کم نمک که توش نمکدون رو از کنار غذا رد کردی با بدون نمک خیلییییه   

انشالله، به خدا از استرس حاضرم هر کاری میگن بکنم، فقط انشالله به خیر بگذره و به موقع زایمان کنم. انشالله برای همه به راحتی بگذره این دوران، شما هم بارت رو به سلامت زمین بذاری  

دوستای گلم زنگ زدم‌ پاسخگویی ابن سینا گفت نمیدونم دکتر طرازی روز چهارم انجام میده یا نه ولی زنگ زدم ...

انشاالله پنج شنبه بشي و راحت شنبه بري پيش خودش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چي بگم والله عزيزم هرروز اوضاع جديد داريم. استراحت كن شيافتو استفاده كن با مركزت يه تماسي بگير نگران ...

وای چیکا جون الان رفتم دستشویی بیشتر شده بود اندازه دو بند انگشت بود.خیلی استرس گرفتم

فردا چه دکترایی هستن حالا فعلا برای فردا یا پس فردانوبت بگیر ببین دکتر انصاری هستش  بعد از زین ...

شانس منو میبینی پری نیومد حالا هم که اومد بد موقعه اومده. حالا فردا زنگ میزنم اگه دکتر انصاری بود با اون میرم. میگم مگه باید روز چند داروها رو شروع کنیم؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان من امروز ۶ونیم صبح زایمان کردم نینی ضربانش بالابود بردنش بخش nicuتازه اوردنش خداروشکر شر ...

عزیرم مبارک باشه ان شاءالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه .

چند وقتی نبودم فکر میکردم اردیبهشت زایمانتون هست خداروشکر که به سلامتی گل پسری رو بغل گرفتی.

خدایا شکرت
عزيز دلمي، زودتر زنگ بزن كه منشي از دكتر بپرسته تكليفت رو بدوني

زنگ زدم گفت روز چهارمم دکتر قبول میکنه ولی خون جاری باشه نه لکه بینی‌. منم تا سه روز اول خونریزیم کامله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شانس منو میبینی پری نیومد حالا هم که اومد بد موقعه اومده. حالا فردا زنگ میزنم اگه دکتر انصاری بود با ...

مصلحت خداست به فال نیک بگیر همه چی رو عزیزم 

میگن روز اول تا سوم پریودی  

ولی ب نظرم اگه فردا پریود شدی با یه دکتر دیگه ادامه بدی بهتر از اینه که روز چهارمت بری برای شروع امپولات 

باز بقیه ببین چی میگن