2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044755 بازدید | 684409 پست
امروز همش میگفتن فلانی سه بسته. چهار بسته. دو تا عالی. چهار تا عالی من خجالت میکشیدم. دلم نمیخواست ب ...

اي جون دلم فداي فسقليا بشم الهي😍😍😍😍انشالله اين دفعه جيغ بنفش بكشي براي بي بي مثبت😍😍😍😍😁😁

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي جون دلم فداي فسقليا بشم الهي😍😍😍😍انشالله اين دفعه جيغ بنفش بكشي براي بي بي مثبت😍😍😍😍😁😁

قربون اون فرشته کوچولوهای تو دلیت. خدا کنه. خدا بهم رحم کنه تو این ماه رحمت🤲♥️♥️♥️ مرسی عزیز دل. التماس دعا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اصلا فكرشو نميكردم😂😂دوقلوي ناهمسانن فكر نميكنم شبيه هم باشن😂

دیروز تو مطب یه خانومی عکس دوقلوهای ناهمسان فامیلشون رو نشونم داد. وای اصلا معلوم نبود با هم برادرن. کاملا هفت پشت غریبه بودن انگار 😅

حالا برای اینکه دعواشون نشه بزرگتر که شدن لباس‌های یه شکل باید بخریم، اما دکتر هلاکویی میگه به هیچ وجه همزمان لباس عین هم تنشون نکنین و از هر حرکتی که باعث شه جلب توجه کنه که اینا دوقلوین بپرهیزین. 

دوستای گلم. سلام. انتقالم انجام شد شکر خدا. التماس دعا. تو مرکز موقع انتقال گفتن یکی از جنینهام گرید ...

ای جااانم سلام به فال نیک بگیر دوست عزیز همین اتفاقو. انشالله که دو هفته دیگه جیغ مثبت شدنتو بکشی از خوشحالی😉🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربون اون فرشته کوچولوهای تو دلیت. خدا کنه. خدا بهم رحم کنه تو این ماه رحمت🤲♥️♥️♥️ مرسی عزیز دل. ال ...

خدانكنه عزيزدلم. سه روز اول استراحت كن عزيزدلم دولا راست نشو اصلا چند روزم دوش نگير

خداياشكرت....❤️ 
ای جااانم سلام به فال نیک بگیر دوست عزیز همین اتفاقو. انشالله که دو هفته دیگه جیغ مثبت شدنتو بکشی از ...

سلام مهربونم. ممنونم التماس دعا گلم. خیلی سختی کشیدم. امیدوارم این اتفاق در رحمت خدا باشه برام. توکل بر خودش. انشالله با هم مادر بشیم عزیزجانم❤️🌷❤️

دیروز تو مطب یه خانومی عکس دوقلوهای ناهمسان فامیلشون رو نشونم داد. وای اصلا معلوم نبود با هم برادرن. ...

اره خيلي جالبه كه هركدومشون يجورن حتي يه سونو ديدم تو شكم مادر يكيشون خوابيده بود يكيشون داشت شيطوني ميكرد تو كيسه خودش😂دكتره ميگفت از لحاظ شخصيتي و همه چي باهم متفاوت هستن. انشالله بسلامتي به دنيا بيان فقط بقيه چيزارو ادم يكاريش ميكنه😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام مهربونم. ممنونم التماس دعا گلم. خیلی سختی کشیدم. امیدوارم این اتفاق در رحمت خدا باشه برام. توکل ...

عزیزم ممنونم از دعات ایشالله.  دلم برات روشنه عزیزدل دو هفته رو شاد سپری کن ایشالله که برامون مثل امروز خوش خبری عزیزم توکل به خدا که خودش بهترینو  برامون میخواد.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم ممنونم از دعات ایشالله.  دلم برات روشنه عزیزدل دو هفته رو شاد سپری کن ایشالله که برامون م ...

قربون دل مهربونت. چشم حتما‌. انشالله🤲♥️