2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم. منم رفتم دکتر گف خوبه آزمایشا ولی حتما باید آنوکساپارین بدن بهم. کااااااش میشد. خییییلی د ...

سلام عزیزم انتقال دادم ها خخخ سریعم رفتم جیش😂😂

اره منم بایدانوکسابزنم. انشالله که خیره خیلی دعاکن اینباربطورعجیبی خوشحالم وامیدوار خدانامیدنکنه ازدرگاهش. 

چه ایه خوبی اومده عزیزم😍😍😍

بچه ها من صدای قلب جو جو هارو شنیدم.هر چقدر هم خدا رو شکر کنم کنه.معجزه وجود داره بخدا

خداروشکر عزیز دلمممم مبااااارکاااا باشع 😍😍😍❤❤❤

الهیییییی صحیح و سالم بغلشون بگیری 🤗🤗❤❤😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من صدای قلب جو جو هارو شنیدم.هر چقدر هم خدا رو شکر کنم کنه.معجزه وجود داره بخدا

مبارکت باشه عزیزم .انشالله ۱۲۰ سال قلبشون بتپه  ❤🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم یعنی بین الل های به ارث رسیده یکیش(تفاوت داره) جهش داره نه هر دو  هموزیگوت(جهش هر دو الل ...

خدا خیرت بده عزیزم که همیشه با حوصله جواب میدی و وقت میذاری. 

واقعیتش خیلی متوجه نشدم اینکه جهش داره بده؟ دکتر هیچی بهم نگف. فقط گف باید حتما انووکساپارین داشته باشم با شروع سیکل.

گفتم میشه یکم عقی بندازیم که من عفونت و انحراف لگن و... رو درمان کنم؟ گف ما اصلا با اینا کاری نداریم. گفتن دوم سوم پریودم برم برا شروع سیکل انتقال. موندم چ کنم به نظرتون عقب انداختن انتقالم مشکلی ایجاد میکنه؟ که بتونم اون دو مورد بالا رو حل کنم بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم انتقال دادم ها خخخ سریعم رفتم جیش😂😂 اره منم بایدانوکسابزنم. انشالله که خیره خیلی دعاکن ...

همین انرژی و امیدواری خ تاثیر داره

مطمئنم خدا انشالله دلتو شااااد میکنه و لذت مادر شدن رو ب شما و همه ی منتطرها میچشونه..الهیییییی آمینننن❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزی 🤗ولی مورفو یک که خوب نیست صبح که میخاست ازمایش بده من گفتم دی اف ای هم باهاش چک کنید  ...

عزیزم کی گفته خوب نیست .برا میکرو عالیه. ما روز پانکچر بین صفر و یک بود.۹ تا جنین هم برامون تشکیل شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نگوعزیزممم ببخش ناراحتت کردم😢😢😢 راست میگی فداتشم؟ توکل بخدا انشالله خداکنه همینطوربشه یعنی اصلا ...

نه فدات شم این چه حرفیه من همیشه و هر لحظه به یاد داداشمم. شما تاج سری. انشالله که اون لحظه برات پیش میاد الانم با دوتا فندوقت حرف بزن 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همین انرژی و امیدواری خ تاثیر داره مطمئنم خدا انشالله دلتو شااااد میکنه و لذت مادر شدن رو ب شما و ه ...

اره راست میگی امیدواری خیلی چیز خوبیه قطعا

خداوندخودش گفته ناامیدنشیداز رحمتم. 

ممنون الهی امین برای همه

ممنون عزیزم،لطف کردی💐

خواهش میکنم گلم ان شاالله مثمر ثمر باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱