2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. من کلا خونریزیم از اول کم بود نهااایت سه روز دو روز هم لک میدیدم. نه با لوتیروکسین نه ول ...

ای وای چرا پس من اینجوری شدددم🤕🤕🤕🙆🙆🙆🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ارولوژیست و جنین شناس به من گفتن سه روز اول با تخمک تقسیم سلولی و 2روز آخر برای بلاست شدن با اسپ ...

جنین شناس مام به من گفت وقتی شرایط جوریه که مجبور به تسه میشیم احتمال عدم تشکیل جنین هست، انگار این مورفولوژی لعنتی خیلی تاثیر داره😢

تو خیلی کارت اشتباه 5تا جنین داری حالا انتقال بده  چرا اینقدر نا امیدی واسه تهران و اهدایی فرص ...

خدا کنه همینجوری که شما میگین باشه❤️ باید رو خودم کار کنم امیدمو ببرم بالا😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خدا کنه همینجوری که شما میگین باشه❤️ باید رو خودم کار کنم امیدمو ببرم بالا😅

من خیلی برای شما دلم روشنه عزیزم ❤

انشالله که به همین زودی ها با خبر خوبت خوشحالمون میکنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم🌷 هزینه ها تو رویان بهتر هست نسبت به مام؟ اگه بخوای جنین ها رو بلاست میکنن؟ هتل برای اقام ...

هزینه های رویان خیلی پایینه

از ناباروری اصفهانم پایینتر

روز پانکچر ۵ تومن واریز کردیم که فکر میکنم پونصدش برای فریز بود. یه مقدار کمی هم دوباره روز فریز پرداخت کردیم فکر کنم پونصد بود

سونو پنجاه شده قبلا سی و خورده ای بود

بله اگه بخای برات بلاست میکنن

خیلی خیلی منظمه. پرونده مو هر مرحله و هر بخشی که میفرستن چندین بار چک میشه.

قصد تعریف ندارم ولی واقعا قسمت جنین شناسی و ارولوژ و دکتر زنان خیلی خیلی دلسوزانه تلاش میکنن. مسئولینش متعد  مسیولیت پذیرن

فقط یکی دوتا از ماماها و بعضی منشی های پذیرش زنان برخوردشون خیلی خوب نیست حس میکنم چون کم سن و سال و بی تجربه ان. یا اینکه چون سمتی دارن و ما مراجعه کننده ایم حس خودبرتربینی دارن. که البته روی اصل قضیه بی تاثیره خداروشکر

چندتا سویبت هست اطراف رویان.مال مرکز نیست ولی فقط به کسایی ک رویان پرونده دارن اجاره داده میشه که البته اصلا تمیز و راحت نیست و هزینه هاش شبی بین ۱۸۰ تا ۳۰۰ بود. ۱۸۰ اتاق بود ولی ۳۰۰ سوییت. ب جز این اطراف هم سوییت هست

من هتل رفتم. هتلا بخاطر کرونا تخفیف دارن یه سوییت خیلی خوب و بزرگ نصف قیمت گرفتیم. حضوری شبی ۲۹۰ بود ما از طریق سایتش شبی ۲۵۰ گرفتیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻