2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
تو انتقال روزه میگیری؟دکترت نگفت ضرر داره یانه؟راستی شماکه شهرخودت نبودی روزه میگیری

اره عزیزم دکترگفت اشکال نداره بعدانتقال ولی پرسیدم فردا روگفتن اصلانبایدبگیری. اره گلم چون10روزمیشه میتونم روزه بگیرم😘

وایی درد پروژسترون منوکشت دوستان گفتن اروم بزن الان دیگه نصف باسن فلجه انگاری😩😩😩

اااااااااای جاااانم. ان شاالله به حق امام علی ع مثبت میشی     و شب قدرو برا هممون دعا می ک ...

قربانت برم عزیزدلی انشالله برای هممون فردا دعام کنید. 

منم هرلحظه برای همتون قابل باشم دعا میکنم. 

وای راستی پروژسترون اروم زدم خیلی دردمیکنه😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نازنین جان خوبی؟ ببخش عزیزم این مدت نمیومدم سایت  دیروز جواب آمنیوسنتزم اومد خدارو هزار م ...

عزيزم خيلي خيلي به يادت بودم اين پستت كل انرژي امروزمو تامين كرد خدارو هزاران مرتبه شكر الهي بسلامتي بغلش كني به حق امام زمان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام نازنین جان خوبی؟ ببخش عزیزم این مدت نمیومدم سایت  دیروز جواب آمنیوسنتزم اومد خدارو هزار م ...

واااای عزیزدلم چه خبر خوبی دادی خدااااروهزارمرتبه شکر که گل پسرت سالمه الهی سلامت بیادبغلت خییییلی خوشحال شدم البته میدونم تواین مدت چی کشیدی ولی خداخیلی بزرگه نا امیدنمیکنه بنده هاشو الهی که قسمت همه ی دوستامون بشه ...چشم عزیزم اگه قابل باشم یاد تک تک دوستای مهربون تاپیک هستم ❤❤❤

اره عزیزم دکترگفت اشکال نداره بعدانتقال ولی پرسیدم فردا روگفتن اصلانبایدبگیری. اره گلم چون10روزمیشه ...

پروژسترون هارا کیسه ابجوش بزار اب رو اتیشه من انگار داشتم فلج میشم ۳روز زده بود هردفعه دوتا باهم .کیسه ابجوش که گذاشتم حس خوب نشده بود ولی یروز بعدش کامل خوب شد

یا رب العالمین
از جنین شناس عزیزم از اینکه جنین برام تشکیل نشده رفتم سوال کردم چرا جنین برام تشکیل نشد گفتن بخاطر ا ...

من شنیدم سه روز اول بستگی به کیفیت اسپرم داره 

اسپرمی که بتونه وارد تخمک بشه یعنی خوبه 

البته الانه که میکرو میکنن و اسپرم رو خودشون وارد تخمک میکنن لابد بستگی به تخمک داره

من شنیدم سه روز اول بستگی به کیفیت اسپرم داره  اسپرمی که بتونه وارد تخمک بشه یعنی خوبه  ...

بله توی میکرو، سه روز اولِ رشد و نمو جنین از تخمک هست و از روز سوم ب بعد ژنتیک اسپرم وارد جنین میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله عزیزم. خدا هیچ بنده ای رو نا امید نکنه. ما رو هم همینطور. ممنون گلم🌷❤️

آمییییییین عزیززززم👶❤👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله توی میکرو، سه روز اولِ رشد و نمو جنین از تخمک هست و از روز سوم ب بعد ژنتیک اسپرم وارد جنین میشه

چه جالب واقعا 

البته خاله منم همینطور شد از ۱۶تا تخمک هیچ جنین تشکیل نشد درصورتی که بعلت ضعف اسپرم میکرو کرده بودبعد مشخص شد مشکل از تخمک هست 

سلام خانوما در زمان پانکچر ماساژ شکم با روغن سیاهدانه خوبه یا بد؟ ❌❌❌❌

یادمه دوستان تاپیک میگفتن خوبه ولی به جز رحم، دو طرفه رحم که تخمدان ها هستن رو باید ماساژ بدی. وقتی سیکل پانکچر رو شروع کردی خوب نیست باید قبلش انجام بدی چون داخل سیکل تخمدان ها بزرگ و متورمن

چه جالب واقعا  البته خاله منم همینطور شد از ۱۶تا تخمک هیچ جنین تشکیل نشد درصورتی که بعلت ضعف ا ...

آره مشکل تخمک بوده

برای همینه اکثر کسایی که اسپرم مشکل داره جنیناشون بلاست نمیشه

سایت مرکز مام خیلی دقیق و کامل درمورد گرید جنین توضیح داده و درمورد رشد جنین هم گفته

سلام دوست جونیا چند روزی نبودم با خودتون نمیگین این زهرا خانمه سید مصطفی کجاست؟؟؟😂😂😂😂

نماز و روزه هاتون قبول حتی اونایی هم که میخورن قبول باشه بالاخره میخواد  بهشت بره زیر پاهاتون باید قوی باشین💪💪

امیدوارم سال دیگه این موقع هممون بچه بغل باشیم و بهش شیر بدیم😍😍😍😍

تو این ماه عزیز منم التماس دعا دارم دعا کنید دل من و همسرمم شاد بشه منم مامان بشم💝

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

من چهارشنبه هر چقد زنگ زدم پاسخگویی ابن سینا جواب ندادن. دیروزم ظهر هی زنگ زدم ابن سینا نوبت بگیرم جواب نمیدادن نمیدونم چون پنجشنبه بود ۲ به بعد جواب ندادن اصلا معلوم نیست چه میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤