2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
ببین منم ماکاویت همیشه دارم  ویتامینای تشکیل دهندش ب۶ و ب۱۲ و ماکاس که ب۶ و ب۱۲ باعث رقیق شدن ...

سلام گلم این مکمل رو از کی و چقد باید خورد؟  

میشه عکسشو اگه داری بزاری عزیزم؟ الان دیدم چند نفری از این قرص تعریف کردن گفتم ببینم چجوریه من تو سیکل انتقال هستم احتمالا انتقالم دهم دوازدهم اردیبهشت فایده داره اصلا الان دیگه برای من؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکتر تون گفته تو سیکل انتقال ماکاویت بخوریم؟

نه گلم، دکتر من اعتقادی به این مکملها نداره و میگه انتظار معجزه و کار خاصی از این قرصا نمیشه کرد من هم نمیخواستم دیگه مکملی بخورم ولی دیدم چند تا از دوستان میگن این قرص ماکاویت خوبه گفتم ببینم چه جوریه

در اندک من تویی فراوان یارب..

من حس ميكنم عفونت ادراري دارم پهلو و ران پاي چپمم درد ميكنه نميدونم چيكار كنم تا دو هفته هم مونده برم پيش دكترم ميترسم خطرناك باشه😞😞چيكار كنم بچه ها؟ زينبي جونو نميتونم تگ كنم راهنماييم كنه

خداياشكرت....❤️