2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
بيمارستان عرفان عزيزم. والله از اون اطلاعي ندارم

سپاس🌷 اخه مشکل از همسرمه مهمه برام دکتر مردانش کی باشه گلم. بازم مرسی از راهنماییت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم حق با تو ولی از دست ما کاری بر نمیاد بخدا منم ندارم باورت نمیشه حتی تو این راه از خیلی ...

عزيزم به حق اين ماه عزيز خدا ارزوت روبراورده كنه دكتر بهت كفت تخمكت بي كيفيت خوب تخمك إهدائي بگير شانست رو باهاش امتحان كن خدا بزركه , من  به همسرم ميكم نميتونم به منفي شدن فك كنم  ميكه مثبت فك كن به خدا توكل كن  شما هم به خدا توكل كن يه دري رو براي بنده هاش باز ميكنه مطمئن باش

پس ۵۲۸ نیست عزیزم؟

نه عزیزم طبقه ما با دکتر منتظری سونو و ویزیت ۲۸۵ 

ولی مثل اینکه تیم نصر طبقه سوم ۵۲۸ میگیرن البته خود نصر که کلا نیست اسمشونه!! 

دستگاهها هم گفتن یکیه تخصص هم یکیه همه فلوشیپ دارن

من امروز مام بودم پانکچر شده ۹تومن  ناراحت شدم با مالیشون با عصبانیت اعتراض کردم گفتم مگه میشه ...

نازنین بخدا ته دلم خالی شده ازوقتی شنیدم پانچر ۹ میلیون شده ...الانم نمیدونم توهمون مام ادامه بدم یانه

نازنین بخدا ته دلم خالی شده ازوقتی شنیدم پانچر ۹ میلیون شده ...الانم نمیدونم توهمون مام ادامه بدم یا ...

میدونم عزیزم بخدا خیلی پوله زیادیه والا من از اول به هوای ۶تومن رفتم شاید اگر وسط کار نبودم میرفتم ابن سینا البته اونم نمیدونم بعد عید چند کرده خدا به هممون کمک کنه

نه عزیزم طبقه ما با دکتر منتظری سونو و ویزیت ۲۸۵  ولی مثل اینکه تیم نصر طبقه سوم ۵۲۸ میگیرن ال ...

ممنون عزیزم❤️🌷 منم بیام احتمالا برم پیش منتظری. وای خدا یعنی میشه نیام😅😅😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آفتاب جون انشاالله قلبشم میبینی داره تالاپ تلوپ میکنه. عزیزم تو کی انتقال دادی؟ ؟ جنینات چند روزه ...

قربونت عزیزم.برام دعا کن.

من ۲۳ اسفند انتقال دادم.جنین ها پنج روزه بودن 

عزیزم تا بهمن ماه ۱۸۶ میدادم از بهمن شد ۲۲۶ الان هم که شده ۲۸۶ 

من يه ازمايش بردم ازمايشكاه ميكه با بيمه ميشه نزديك٩٠٠ تومن امروز بردم جاي معتبر تَر با بيمه تامين اجتماعي شد٦٦٠ تومن  بعضي جاها متاسفانه نظارت روشون نيست الان مام كشكي قيمّت بالا ميبره يكي نيست شكايت كنه فوق تخصص هم ندارن قبلا بهتر بودن يهو با رفتن نصر همه چي رو بالا بردن  ،برگه سونو هم فرستادم  فقط وضعيت تخمدان ورحم رو بررسي كرده اين داپلر واينا همش دروغه

عزیز شما انتقال اول مگه نبودی؟خراش انجام داد یعنی؟اخه شنیدم قبول نمیکنن انتقال اول خراش

بله عزيزم انتقال اولم بود و خودم از دكتر خواستم برام انجام بدن

خداياشكرت....❤️ 
سپاس🌷 اخه مشکل از همسرمه مهمه برام دکتر مردانش کی باشه گلم. بازم مرسی از راهنماییت

فداتشم عزيزم. زنگ بزني بخش اي وي اف بيمارستان كاملا راهنماييت ميكنن 

خداياشكرت....❤️ 
من زنگ ميزنم بهشون ميكم بالا با پايين چه فرقي داره دستگاه سونو 

اره واقعا همه یه قیمت چرا اینجوری میکنن بیشورا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا