2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم دو روزه فریز کردن شاید بخاطر مشکل اسپرم خواستن ضعیف نشه!گفتن اون موقع میزاریم بلاست بش ...

پس ۵۲۸ نیست عزیزم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم كيسه اب گرم بذار و اروم باهاش ماساژ بده كم كم پخش ميشه من هنوزم كه هنوزه ميزنم ديگه جاي س ...

سلام عزيزم تبريك ميگم ان شالله ٩ ماه شيرين رو بگذروني. 

عزيزم شما چند باز قبل انتقال سونو شدي و اندازه إندوت چقدر بود؟ 

پردينزولون هم ميخوري روزي چند تا؟ إز ايمني دادي يا نه خوده دكتر گفت بخوري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
پس ۵۲۸ نیست عزیزم؟

من ۲۲م با علیرضایی ویزیت شدم ۵۲۶ تومن کارت کشید صندوق 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگی رفتین؟آیا واژینال بوده؟من الان ۶ هفته ۴ روز هستم.تو ۵ هفته دو روز رفتم فقط ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد و دکتر حرفی از قلب نزدن.گفتن ۱۰ روز دیگه بدم برای قلب.الان یکی از دوستام میگه که قلب برای همه تو ۵ هفته تشکیل میشه.استرس گرفتم حالا .یعنی قلب تشکیل نشده؟😔

سلام عزيزم تبريك ميگم ان شالله ٩ ماه شيرين رو بگذروني.  عزيزم شما چند باز قبل انتقال سونو شدي ...

سلام عزيزدل مهربون زنده باشي خيلي ممنونم. من يكبار روز دوم پريود سونو شدم و خراش انجام داد برام يكبار روز ٩ كه اندومترم حدود ٧ بود يكبارم روز ١٤ اندومتر حدود ٩ بود و روز ١٩ سيكل هم انتقالم بود عزيزم پردنيزولون هم دكتر ازمايش انتي تي پي او برام نوشت و فكر كنم براساس اون برام تجويز كرد.روزي يدونه ميخورم گلم

خداياشكرت....❤️ 
خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگ ...

چه دوست بيخودي واقعا البته معذرت ميخواما. كي گفته هفته ٥ قلب ديده ميشه تازه از ٦ هفته قلب ديده ميشه عزيزم الكي هم استرس به خودت وارد نكن مطمئن باش قلب خوشگلشو ميبيني توروخدا به اينجور ادما رفيق نميگن ته دل خالي كن ميگن😒😒😒😒😒خيالت راحت باشه واقعا زود بود اون موقع براي قلب

خداياشكرت....❤️ 
كلينيك ٣ ميكن ٥٢٨  من  اسفند رفتم ٣٦٠  بود سونو ويزيت الان ميگن شده٥٢٨

علت اينهمه گرون گرفتنشون چي هستش من مطب تحت نظر بودم سونو و ويزيت ٢٠٥ تومن☹️مگه چيكار ميكنن ٥٢٨ تومن ميگيرن😐

خداياشكرت....❤️