2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

سلام، کسی میدونه چیکار کنیم که تعداد تخمک هامون بره بالا؟ من باید شنبه پریود بشم و وارد سیکل ivf بشم. ذخثره تخمدانم خوبه، میخوام یهو یه عالمه تخمک داشته باشم که برام فریز کنن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت درسته به خدا  منکه خودمو ناااابود کردم  ۲ساله ازدواج کردم این دوسال بدددترین روزهای ...

وا چرا با خودت دشمنی مگه ببین بچه بیاد فکر نکن خبر خاصیه ها فقط کلی درگیریات زیاد میشه ۳ ساله پیگیر درمانیم اسپرم بد و ایمنی و انعقادی و تنبلی و همه چی 😄😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واي خدا خيلي بي أنصاف ان  بيشتر بجه ها تو كروه ميكن منفي شديم ديكه مام نميريم حق هم دارن حالا ي ...

نصر که خدا نیست هردکتری تخصص خاص خودشو داره اون رفت که کل کشور تعطیل نمیشه

من خودم به شخصه برای این رفتم که با سونو انتقال میده هربار ۴۵۰۰ پول انتقال دادم بدون سونو همون پول میدم مام حداقل یبار با سونو امتحان کنم بخت و اقبالمو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام، کسی میدونه چیکار کنیم که تعداد تخمک هامون بره بالا؟ من باید شنبه پریود بشم و وارد سیکل ivf بشم ...

عزیزم تعداد تخمک فقط بستگی به جوابدهی بدنت داره داشتیم با زخیره ی سه وچهار ۲۰ تا تخمک ازش گرفتن من زخیرم۶.۹با سینال ۸تا تخمک بی کیفیت با النوا ۱۲ تا خارجیم بود بدنم کمتر به دارو جواب میده

وا چرا با خودت دشمنی مگه ببین بچه بیاد فکر نکن خبر خاصیه ها فقط کلی درگیریات زیاد میشه ۳ ساله پیگیر ...

بچه نداری اصلا؟میکرو کردی تاحالا؟

یکسال اول باخودم دشمن بودم الان ادم تر شدم گوش شیطون کر 😂😂😂😂

خاک تو سرشون کنن با این کمبود جمعیت باید هزینه هارو کاهش میدادن خیر سرشون

دلت خوشه استرادیول ایرانی پیدا نمیشه باشه ام ۲ورق میده

بچه نداری اصلا؟میکرو کردی تاحالا؟ یکسال اول باخودم دشمن بودم الان ادم تر شدم گوش شیطون کر 😂😂😂😂

نه ندارم

اره ۳بار منفی شدم

والله برایه ما ویزیت باسنو قبل عید ۹۵ بود بعدشم همون۹۵ بود اضافه نکردن

ويزيت با سونو ٩٥ جدي ميگي !!!!!ويزيت تنها ١٠٠ تومن با سنو ٣٦٥ الان شده ٥٣٠ ،به خدا فك ميكنن اونايي كه  تنها راهشون اي وي اف ومجبورن هزينه كنن  همش هزينه ها رو بالا ميبرن  

بچه نداری اصلا؟میکرو کردی تاحالا؟ یکسال اول باخودم دشمن بودم الان ادم تر شدم گوش شیطون کر 😂😂😂😂

من اگه بچه داشته باشم دیگه خودمو به اب و اتیش میزنم باز واسه بچه🤭همون یدونه رو خدا بده بسه

عزیزم تعداد تخمک فقط بستگی به جوابدهی بدنت داره داشتیم با زخیره ی سه وچهار ۲۰ تا تخمک ازش گرفتن من ز ...

من با یه آمپول سینال اف دوتا تخمک داشتم برا iui دلم میخواد این سری تخمک خوب و زیاد داشته باشم، از قبل پریودی شروع کردم هرشب یه دونه گریپ فورت میخورم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ويزيت با سونو ٩٥ جدي ميگي !!!!!ويزيت تنها ١٠٠ تومن با سنو ٣٦٥ الان شده ٥٣٠ ،به خدا فك ميكنن اون ...

۵۳۰تووووومان ویزیت وسونو؟خدایا یه نی نی بده راحت😭

چرا اخه ایقد میبرن بالا؟یعنی این دنیا صاحب نداره که جلوشون رو نمیگیرن؟

نصر که خدا نیست هردکتری تخصص خاص خودشو داره اون رفت که کل کشور تعطیل نمیشه من خودم به شخصه برای این ...

ميدونم من خودم اصلا نديدمش ولي همه مام رو با نصر ميشناختن تيمش تحت نظر اون بود ميگفتن تيمي كار ميكنواسه فريز ٣ تومن كرفتن از من  بعدا بهشون گفتم يه جنين داشتم جطور ٣ تومن كرفتين گفتن اشتباه كرديم  با انتقال بر ميكردونيم پولت رو