2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون ببخشید من تیروییدم ۵.۷بود لتروکسین میخوردم الان از مایش دادم شده زیر یک یعنی پر کار ش ...

سلام پروانه جون، ببخشید من جواب میدم، عزیزم منم تیروئید کم کار دارم زیر نظر متخصص غدد دو سه ماه قرص که خوردم آزمایش دادم زیر یک شده بود اتفاقا از دکتر غدد پرسیدم یعنی پرکار شده گفت نه پرکار نشده و قرصاتو ادامه بده، ولی خب دوزش رو کمتر کرد، شما هم اگه می تونی با دکتر غدد مشورت کن دوزش رو برات فکر کنم کمتر کنه چون میگی زیر یک شده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم زیر یک لزوما پرکار نیست. دکتر غدد من بهم گفت زیر یک نگهداری خوبه. منظور خیلی کم هم نیست البته. ...

هورمون های تیرویید باید چندباشه برای انتقال؟

من ازمایشامو دکتر زنان چیزی نگفت

یا رب العالمین
خب خوبه اخه بنظرم اخلاق دکتر هم توی روحیه ادم خیلی تاثیر داره

من فقط ۴ بار باهاشون ویزیت شدم ولی خیلی آروم و مهربون هستن و هر سوالی بپرسی جوابتو میده ولی فعلا انتقال باهاشون نداشتم اما خیلیا باهاش مثبت شدن خیلیا هم مطبش میرفتن منفی شدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من فقط ۴ بار باهاشون ویزیت شدم ولی خیلی آروم و مهربون هستن و هر سوالی بپرسی جوابتو میده ولی فعلا انت ...

قطعا هرچی خذا بخواد همون میشه، ما همه تلاشمون رو میکنیم انشالا مادرشدن قسمت مون بشه 

من فقط ۴ بار باهاشون ویزیت شدم ولی خیلی آروم و مهربون هستن و هر سوالی بپرسی جوابتو میده ولی فعلا انت ...

میگم‌من که مطب دکترم میرم با کسی که خودمرکز میره ممکنه اقداماتی که انجام میدن متفاوت باشه؟

یا رب العالمین
هورمون های تیرویید باید چندباشه برای انتقال؟ من ازمایشامو دکتر زنان چیزی نگفت

عزیزم من ارتباط t3 و t4 رو نمیدونم. ولی tsh باید زیر ۲/۵ باشه در حالتیکه اون دو تا هم تو رنج نرمال باشن. فکر میکنم از پایین هم تا حدود ۰/۶-۰/۷ جا داشته باشه.

میگم‌من که مطب دکترم میرم با کسی که خودمرکز میره ممکنه اقداماتی که انجام میدن متفاوت باشه؟

ن عزیزم منظورشون این بود که هرچی خدا بخواد همون میشه و فرقی نداره که ابن سینا بری یا هزینه بیشتری کنی و مطب بری