2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مامان های دوقلوها، لطفا بیایید بگید سیسمونی چی خریدین؟  دو تا کریر خریدین با دو تا صندلی ماشین ...

وای منم خیلی دلم میخواد بدونم   

همش فکر میکنم اگه دوقلو شد چکارکنم‌چیا بخرم خونم هم کوچیکه جا نداره 

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ايشاله  با اين سه جنين باردار ميشين گريدشون خوب بود ؟ انتقالي هاي ارديبهشت زيادن ايشاله به حق ح ...

قربونت عزیزم انشالا همه منتظرا مامان بشن

من فعلا انتقال نمیدم میخوام مجدد پانکچر شم دارم اووبوست میخورم

فرتیل سی ام رو گفت الان لازم نیست یکماه قبل انتقال بخور 

مممون .من پرگووریس داشتم ایندفعه .میشه اگه دوباره بخوام‌پانکچر شم یه داروی دیگه بده که تعداد نابالغ ...

به پانكجر بعدي فكر نكن عزيزم افكار مثبت خيلي مهم تو انتقال بكو اين بار مثبت ميشم، ولي من اينجا شنيدم ميگن اينو فوليك ،كيوتن  ، اوابوست خوبه واسه تخمك ،قبل پانكچر نخوردين ؟ 

امید دکتر ال یاسین

بحق خانم زهرا اینسری مثبتی ؟ شمام مثل من بی دلیل طبیعی باردار نشدی؟ دفه اولت بود؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
قربونت عزیزم انشالا همه منتظرا مامان بشن من فعلا انتقال نمیدم میخوام مجدد پانکچر شم دارم اووبو ...

هزينه تعيين جنسيت شون بالاست  وگرنه پانكچر دوباره هزينه اش با داروها فك كنم با هزينه فريز ميشه١٤ تومن ميشه درسته البته به جز مكملي كه خريدين وهزينه سونو ويزيت ولي من بخوام دوباره پانكجر بشم بايد ٢٤ تومن هزينه كنم بدون سونو ويزيت 

وای منم خیلی دلم میخواد بدونم     همش فکر میکنم اگه دوقلو شد چکارکنم‌چیا بخرم خونم هم کو ...

وای عزیزم اگه دوست داری انشالله به زودی مجبور میشی براش برنامه ریزی کنی    اگه نه هم برای یه دونه ات زودی سیسمونی بخری  

ما هم اتاق خواب هامون کوچیکه. در این حد که میز توالت خودم تو اون یکی اتاقه! یعنی تخت کنار مادر، پشم!    دو تا تخت تو اون اتاق هم، همچنین   فقط کمد دیواری اون ور رو میخواهیم خالی کنیم و بیشترش رو کشو بزنیم برای بچه ها. شاید یه تخت نوزاد در حد تا دو سالگی دو طبقه هم سفارش بدیم بسازن! اصلا اوضاعیه..   

وای عزیزم اگه دوست داری انشالله به زودی مجبور میشی براش برنامه ریزی کنی     اگه نه هم برا ...

نه که بگم دوقلو دوست دارم چون سخته ولی خوب باحاله میخ ام راحت باشم یباره خدا به دختر وپسر بده بهم  دیگه از این درمان وایناراحت بشم

یا رب العالمین
من هيجي نخوردم

منم دفعه اول هیچی نداشتم فقط امپول سینال که ۸تا تخمک داشتم ۶تاش میکرو شد و۳تاجنین شد که ضعیف بودن نموندن.ایندفعه شوهرمم هم ویتامین دی و اسپریژن خورد.شوهرم ازوهست دفعه اول گفتن نشکل ازاسپرمه ولی فکرکنم مشکل تخمکابوده اخه ایندفعه نصفش نابالغ بودن

یا رب العالمین