2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
من ۳۶سالمه عزیزم همسرم ضعیفه تحرک ۰ و مرفو ۲٪ خودمم مشکل انعقادی و جهش ژن دارم

انشالله اینبار دیگه مامان میشی ثمین جون🥰 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم..چقددد دلم گرررفت چقددد دلم لرزید اشک تو چشمام جمع شد چ سختیهایی ک نکشیدی تو... از ته ت ...

مرسی عزیزم ببخشید باعث ناراحتیت شدم فقط خواستم بدونید تنها نیستید خیلیا از ما خیلی بیشتر از شماها زجر کشیدیم و سختی دیدیم و هنوزم به نتیجه نرسیدیم هنوزم حسرت به دل خیلی چیزا هستیم صبور باشید فقط 

امیدوارم خدا نتیجه سالها تلاش و صبرمونو به هممون بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم منتظری جز دکترای مستقل حساب میشه با تیم نصر کار نمیکنه من پیش هر دو رفتم ویزیت علیرضایی گ ...

افسوس خوردن ديگه فايده نداره ،به منم گفت از داروخونه گاندي جنوبي بگير  منم رفتم داروخونه مركز مام  كفت داريم امپول ها  رو دوباره رفتم بهشون كفتم جرا بايد الان برم گاندي جنوبي پايين دارن كفتن اونجا شرايط امپول ها رو بهتر رعايت ميكنن خودم فك ميكنم بدنم به امپول ها  خوب جواب نداد چون روز ١٠ سونو چند تخمكم سايزشون١٠ و١١ بودن از ٢٠ تخمك ١٢ تاش بالغ بودن من روز اول سونو بدون دارو ١٧ فوليكول داشتم 

سلام مرسی که جواب دادی. به سلامتی منم شنبه وقتمو کنسل کردم سه شنبه دوباره گرفتم ولی هنوز پریود نشدم ...

عه پریود چرا نشدی نکنه معجزه خدا توی دلته و میخوای دلمونو شاد کنی انشالله

انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم منتظری جز دکترای مستقل حساب میشه با تیم نصر کار نمیکنه من پیش هر دو رفتم ویزیت علیرضایی گ ...

روز اول سونو چند فوليكول داشتي بعد پانكجر چند تخمك ازت كرفت ؟ خودت تنبلي داشتي؟

واسه قبل پانكچر مكمل دادن بهتون يا خودتون خوردين؟الان كي انتقال دارين به سلامتي؟

رویال ژلی که خودش گفت ولی خودم پرسیدم اووبوست یا فرتیل اید بگیرم گفت دو تاشم خوبه میخوای بخور ولی فکر نکن معجزه میکنن

برای قبل انتقال هم گفت ویتامین ای و امگا ۳ بخورم 

مريض هاي نصر رو پيش تمييزي ميفرستن با منتظري اشتباه گرفتم اخه لاهوتي هم فك كنم سينال وhmg تجويز ميكنه

عزيزم شما ميخواين  پانكجر بشين ؟دكتر ها دليل اين همه انتقال منفي رو نكفتن ؟ ازمايشات همه چي رو ...

نه عزیزم پانکچر شدم ۷ اسفند .۲۶تا تخمک داشتم که ۱۸تا جنین شده و فریز کردم الان قراره برم‌توی سیکل انتقال.دکتر همسرم میگه تنها دلیلش اسپرم ضعیفه نمیدونم والا

انشالله اینبار دیگه مامان میشی ثمین جون🥰 

مرسی عزیزم انشالله هممون دلمون شاد شه به زودی

رویال ژلی که خودش گفت ولی خودم پرسیدم اووبوست یا فرتیل اید بگیرم گفت دو تاشم خوبه میخوای بخور و ...

خودت منتظري رو قبلا تحقيق كردي  انتخاب كردي  اخه تو همينتاپيك همه ميكفتن دكتر عليرضايي 

ايشاله اين بار حتما مثبت ميشي ودلت شاد ميشه 

انشالله

عه پریود چرا نشدی نکنه معجزه خدا توی دلته و میخوای دلمونو شاد کنی انشالله انشالله بهترینا برات اتفا ...

فدای دل مهربونت. نمیخوام انرژی منفی بدم اما من از این شانسا ندارم خودم آندومتریوز همسرم مورفو صفر ولی فکر نکنم من توی این ۹ سال متاهلی همیشه سر موعد بودم ماه پیش ۸ روز زودتر شدم این ماه هم که معلوم نیست چی شده ولله استرس هم ندارم قرصایی هم که میخورم همه ویتامینن که ماهای قبلم میخوردم فقط این ماه اوبواست بهش اضاف شد فقط قربون خدا برم نمیدونم چرا واسه حتی چیزای جزیی هم باید ما رو در انتظار بذاره از پریودش بگیر تا بچه دار شدنمون. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم ببخشید باعث ناراحتیت شدم فقط خواستم بدونید تنها نیستید خیلیا از ما خیلی بیشتر از شماها زج ...

نگو این حرفم عزیزم..انشالله ب زودی زووددد خدا جواب اینهمه صبوریتو بده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵