2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
میشه منو راهنمایی کنین دکترمگه باید ای وی اف کنم ولی خودم مگم زوده شرایطم اینه ⬅️psoیا همون تخمدان پ ...

عزیزم سنت کمه خدا رو شکر یه بچه هم داری پس وضعیتت خوبه خودتو اسیر آی وی اف نکن اول انرژیت رو بزار برای درمانت چند تا دکتر فوق تخصص برو زود تصمیم نگیر چون آی وی اف مسیر سختیه واقعا

عزیزم سنت کمه خدا رو شکر یه بچه هم داری پس وضعیتت خوبه خودتو اسیر آی وی اف نکن اول انرژیت رو بزار بر ...

اره می دونم زود واسه ای وی اف، از یه طرفم مگن این دارو های تحریک تخمدان بعدا روی بدن تاثیر بدی دارن، نمی دونم چیکار کنم یه دلم مگه همه چی رو ول کنم برم سمت طب سنتی، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=185042477]اره عزیزم ای یو ای میکنن، اگه زن مشکلی نداشته باشه ۲۵ درصد احتمال مثبت شدن هست [/QU ...

منظورم از مشکل تنبلی نیست عزیزم ، مشکل رحم و چسبندگی و اندومتریوز ، ایمنی و انعقادی و .... 

تنبلی که با دارو و محرک تخمک حل میشه 

نگران نباش ، انشالله نتیجه میگیری ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه هااااا امروز رفتم آزمایش خون رو بردم نشون دکتر دادم Tsh. ام ۴بود دکتر گفت بالاااسسس دارو داد ...

منم میخورم پنج بود شده دو. نگران نباش عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نازيلا جون چطوري خوبي؟ ني ني خوبه؟ لكه بينيت قطع شد؟

سلام عزیززززم خوبی ؟ چه خبر ؟ نی نی هات چطورن ؟تو جی لک بینی قطع شد ؟

منم تقربا تا امروز قطع شده بود ؟ تا دیشب دوفاستون قطع کردم یه لک اومد و فعلا قطع شده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم میخورم پنج بود شده دو. نگران نباش عزیزم

مرسییی مهربووونممم 😍😍

ب خاطر میخام برم انتقال مشکلی نداره؟!!

شما کی انتقال داری عزیز دلم ؟؟

بعد از انتقال هم باید این قرص و ادامه بدم؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه عزيزم چه مشكلي منم ٨ ساله تيروييد دارمو قرص ميخورم با قرص كنترل ميشه نگراني نداره.

مرسی عزیز دلم ❤❤❤😘😘

ب خاطر انتقال گفتم 

شاید خطر داشته باشع🤕

عزیزم نگران نباش، در عرض یک ماه و نیم برای من از ۴ شد ۱، زود کنترل میشه 

مرسی مهربوونممم😍❤😘

شما زمان انتقال هم می خوردی این قرص رو یا قبلش؟؟

مشکلی نبود عزیزم؟

مرسییی مهربووونممم 😍😍 ب خاطر میخام برم انتقال مشکلی نداره؟!! شما کی انتقال داری عزیز دلم ؟؟ بعد ...

عزیزم من بعد یکماه از دادم شده بود. اگه دکترت گفته دو هفته ای میشه نگران نباش گلم با ارامش بخور. نه دیگه اگه تنظیم بشه مشکلی از این بابت نداری انشالله. منم هفته ی یعد تا خدا چی بخواد گلم. بله گلم من یکسال و هفت ماه اقدامم دارم میخورم باید ادامه بدی گلم

عزیزم من بعد یکماه از دادم شده بود. اگه دکترت گفته دو هفته ای میشه نگران نباش گلم با ارامش بخور. نه ...

خدا حیرت بده عزیز دلمممم 😍😍😍❤❤

الهییی انتقال موفقی داشته باشی 

نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری 🤗🤗

سلام دوستان  پسر من صبح به دنیا اومده . این لحظه رو برای تک تکتون آرزو میکنم انشالا هرچه زودتر ...

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم الهی زیر سایه شما با عشق و آرامش بزرگ بشه و عاقبت بخیریشی ببینید.

در اندک من تویی فراوان یارب..
خدا حیرت بده عزیز دلمممم 😍😍😍❤❤ الهییی انتقال موفقی داشته باشی  نی نی رو صحیح و سالم بغل بگ ...

همچنین گلم🌷🌷🌷❤️❤️❤️

قربونت عزیزم  الان نی نیت که ۹ماهشه 🤩🤩 دیگه نسبت به اوایل راحتره یا بازم سخته😂😂 دخترم الا ...

سختتر میشه که آسونتر نمیشه عزیزم. 😉

الان چهار دست و پا میره یک لحظه نمیشه ازش چشم برداشت یا تنهاش گذاشت. موقع دندون در آوردن اذیت میشن بدقلقی میکنن. خلاصه که همینجوری ادامه داره سختیهای شیرینشون ☺️

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره می دونم زود واسه ای وی اف، از یه طرفم مگن این دارو های تحریک تخمدان بعدا روی بدن تاثیر بدی دارن، ...

ب نظرم ازمایش ذخیره تخمدان بده اگه ذخیره ات مناسب بود یکی و دوسالی  صبر کن برای ای وی اف   سنت که خوبه ماشاالله وقت داری