2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام هزینه ای وی اف چقدر؟؟؟ من پلی کیستیکم و با داروها کتروزول و آمپول بادار نشدم دکترم مگه باید ای ...

سلام من چندروز پیش پرسیدم مراکز دولتی ۶و خورده ای که برای اولین بار وفرزند اول نزدیک دوتومن میشه بدون دارو ولی خصوصی ۸تومن پانکچر،۲و۶۰۰ انتقال و هزینه فریز و داروها

نازنین جون خبر داری دکتر منتظری دیگه هر روز تو مرکز مام هست؟ برای من که خیلی خوب بود

نه عزیزم آخرین بار اسفند اونجا بودم گفتن بعد عید هم همون روزهای فرد هستن بعد عید هنوز نرفتم نمیدونم

الان چه مرحله ایی هستی؟ منتظر انتقال هستی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. الحمدلله. شما خوبی گلم؟ من تو سیکلم. دارم دارو میخورم. خدا بخواد میفته برای هفته ی بعد ع ...

خوبم قربونت والا آمپولامو گرفتم ولی ال دی تازه تموم شده انشالا پری بیاد که برم سونو شروع کنم 

وای چقدر خوبه انتقالت نزدیکه من ذوق دارم برات 😍  

سلام من چندروز پیش پرسیدم مراکز دولتی ۶و خورده ای که برای اولین بار وفرزند اول نزدیک دوتومن میشه بدو ...

ممنون، الان ای وی اف چه جوره مثلا چندتا جنین واست می کارن چقدر احتمال داره جنینا بمونن، من هنوز چهار ماه اقدامم ولی چون یه دوره داروی تحریک تخمدان کردم و هیچ فولیکولی حتی یکمم رشد نکرده بود دکترم گفت باید ای وی اف شی، ولی من به این زودی نمی رم خدا بزرگه من اول راهم

خوبم قربونت والا آمپولامو گرفتم ولی ال دی تازه تموم شده انشالا پری بیاد که برم سونو شروع کنم  ...

عزیزم انشالله این دفعه هم تخمک های خوب داری جنین عاااالی😍😍😍 برام دعا کن دوست مهربونم🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزيزم من كه فقط يه جنين پسر دارم ،بعد انتقال هم رويال ژلي خوردي ؟ پياده روي داشتي قب ...

بیین تا زمان ایشالا مثبت بشی بخور بعد دیگه نخور اره قبلشم پیاده روی بکن کلا پیاده روی خیلی خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم آخرین بار اسفند اونجا بودم گفتن بعد عید هم همون روزهای فرد هستن بعد عید هنوز نرفتم نمی ...

من رفتم تو سیکل انتقال ، البته دکتر مشکوک به پولیپ شد، نمیدونم اگر عمل کنم انتقال میدن یا باید صبر کنم چند ماه 

نه عزیزم آخرین بار اسفند اونجا بودم گفتن بعد عید هم همون روزهای فرد هستن بعد عید هنوز نرفتم نمی ...

من خوشحال و شاد رفتم فکر کردم دو هفته دیگه انتقال میدن😂😂😂تازه برام ال دی نوشت، و اینکه شاید بخواد هیستروسکوپی کنه

من خوشحال و شاد رفتم فکر کردم دو هفته دیگه انتقال میدن😂😂😂تازه برام ال دی نوشت، و اینکه شاید بخواد ...

😂😂😂 اشکال نداره عزیزم تو هر صبری حکمتی هست🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها ژل رویال رودکتر باید بگه مصرف کنیم یاخودمون میتونیم مصرف کنیم میشه یه توضیح دراین مورد ب ...

به من خود دکتر داد، البته کپسولش رو، البته مال موقعی بود که هنوز به ای وی اف نرسیده بودم

تو سیکل پانکچر هم که رفتم دکتر گفت مصرف کن