2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
آخه میدونی چیه اصلا تخمدانش به سینال جواب نمیده دکترش فقط اینو براش تجویز میکنه من خواستم بدونم چه آ ...

گونال اف ، پروگویس  یهوهم چین چیزی بود فککنم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها من یبار چند سال پیش میکرو کردم سینال و گونال زدم الان که داروها پیدا نیست شما چکار میکنید فقط با ایرانی میرین تو سیکل یعتی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم مونم چرا اینکارو میکنن شنیدم خارج کشور دونه دونه جدا فریز میکنن اینجوری بهتره حداقل 3 تاشو ...

من رویان سه تا سه تا فریز کردن. دو دفعه اول هر بار دوتا انتقتل دادن و اون یکی دیگه رو فریز کردن باز. این طور نبوده که چون سه تا سه تا تو نی بودن هربار هم سه تا انتقال بدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اون دکترم چرت گفت والا به نظرم همش حرفه دوستم که دیروز بچش به دنیا اومد طبیعی باردار شد فکر کنم لوله ...

مرسی دوست مهربونم از دلگرمیت. خدا از دهنت بشنوه مهربان♥️♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
تلویزیون نشونم میدن🤣🤣🤣 نه بابا ضعیفن عزیزم یکیشم بگیره معجزه است

یادم میاد اون‌اوایل که اومده بودم تو این راه تو یه گروهی یکی از دوستان ۴ جنین ضعیف براش انتقال داده بودن هر ۴ تاش براش گرفته بود. 

برای من ۹۰ یه هفته روزی ۳تا ۵میلی گرم بقیش ۲تا ۵میلی گرم نه قرص دیگه ای نداد من انتقال قبلیم سرم ...

مرسی عزیزم از جوابت

من tpo خیلی بالایی دارم ۱۰۸۸

دکتر زرنانی گفت باید قبل از انتقال سرم بزنم بعدش هم وقتی مثبت شدم تا ماه چهارم باید بزنم

پردنیزولون هم قطع کنم

برام مهم بود بدونم tpo شما چقدر بوده که سرم نداده

انشالله ابن انتقال مثبت میشی و میمونه برات ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اصلا همین روحیشو ندارم میمیرم اگه خدایی نکرده بار سومم نگیره همین بهتر نرم  نمیدونم والا خیلی ...

خب عزیزم باید قوی باشی. من یبار اصلا جنین تشکیل نشد. بار دوم که تشکیل شد دفعه سوم انتقالم باردار شدم. ان شالله برا شما هم دفعه بعد حتما میشه

مرسی عزیزم از جوابت من tpo خیلی بالایی دارم ۱۰۸۸ دکتر زرنانی گفت باید قبل از انتقال سرم بزنم بعدش ...

سرم شما پیدا کردین ؟

دکتر واسه من هم نوشته ولی گیرم نمیاد 

چرا پردنیزولن رو گفته قطع کنید ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یادم میاد اون‌اوایل که اومده بودم تو این راه تو یه گروهی یکی از دوستان ۴ جنین ضعیف براش انتقال داده ...

خیر ببینی عزیز دلم. هر چی خدا بخواد❤️🤲🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا منم مونم چرا اینکارو میکنن شنیدم خارج کشور دونه دونه جدا فریز میکنن اینجوری بهتره حداقل 3 تاشو ...

عزیزم آخه خارج کشور میذارن همشون بلاست بشن بعد برای همه pgs یا همون تست ژنتیک انجام میدن بعد فریز میکنن

عملا از ۱۰ تا جنین شاید یکی یا دو تا بمونه

من چهار بار پانکچر شدم هیچی نموند که فریز بشه

یا بلاست نمیشدن یا تو تست ژنتیک مشکلدار میشدن

ایران بهتر از اونجا ها هست

پدر من رو دراوردن اونجا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا رو شکر جنین فریز داری  ایشالله مثبتی  میدونی بیشتر از چی دلم گرفته از خداییه که اینق ...

منم دفعه قبلی مرکزی که بودم بهم گفتن جنین هات ضعیفه مشکل از اسپرمه بعضی ازفاکتوراش ازبین رفتن یباردیکه میکروکنیدنشد جنین اهدایی بگیرید.ناراحت نباش خدایجوردیکه برات جبران میکنه انشالله دفعه بعد دوقلو بشی.چندتاتخمک وجنین داشتی؟

یا رب العالمین
باورت میشه دیروز ه تار موی سفید تو موهام پیدا کردم تو اوج جوانی پیر شدم در این راه  اصلا زخمی ...

چندسالته؟

منم کلی موی سفید لابه لای موهام داره هروقت میبینم میکنمشون که نداشته باشم  

یا رب العالمین
اینجوری فکرنکن یکم استراحت کن بعدبروانشالله مثبت به منفی فکرنکن  قوی که نمیشه ازواسپرمه هیچی ت ...

اگه اسپرم تو بیضه داره که قوی میشه تاثیر داره من دفعه قبلی جنین ها خیلی ضعیف بودن گفتن باید بلاست بشه نموندن.ایندفعه هم مکمل مصرف کردیم هم داروهای خودم تغییر کرد اصلا خیلی بهتر شد ۸تا جنین داشتم 

یا رب العالمین