2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ممنون از مهربونی و دعای قشنگت لیلا جون ❤❤ خدا نی نی نازت رو در پناه خودش حفظ کنه🌹🌹🌹

مهلا اينقدر دلم شور ميزنه نميدونم اين لكه بينيا تا كي ميخواد ادامه دار باشه 😞😞

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ماه که رفتی سونو برات دارویی تجویز کرد؟

نه فقط گفت همون فوليك اسيد و ماكاويت و آسپرين و پردنيزولون كه داشتم بخورم، نوزدهم هم برم ١/٣ آمپول ديفرلين رو بزنم. همين

استراديول هم گفت از پريود بعدي شروع كنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی؟ شادن جون شما چطورین؟ @shadennn     نی نی هاتون خوبن؟ بچه داری سخته؟ نا ...

سلام لی لا جون، خوبم ممنون، شما خوبی؟ نی نیمم بهتره خداروشکر

سخت که به نظرم نوزاد کم وزن مثل نی نیه من واقعا سخته مخصوصا اینکه کمکی ندارم، برام دعا کنین بتونم ازش خوب مراقبت کنم...

نافشم افتاده عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم دکتر طرازی خودشون بودن ؟؟ آخه من امروز هر چی زنگ زدم مطب جواب ندادن. ابن سینا هم زنگ زدم ...

آره عزيزم من ديروز رفتم مطب خودشون بودن. 

ساعت چند زنگ زدي امروز؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مهلا اينقدر دلم شور ميزنه نميدونم اين لكه بينيا تا كي ميخواد ادامه دار باشه 😞😞

اصلا نگران نباش چیکا جون

من دیروز که رفته بودم  در  اتاق ویزیت بار اول ، همه  انتقال مثبت بودیم که   لکه بینی داشتن ، تازه یکی ( لخته لخته ) خون هم  دفع کرده بود که همشون هم بعد سونو خدا رو شکر خوب بودند 

بعد من که رفتم از دکتر پرسیدم گفت اصلا نگرانی نداره لکه بینی طبیعیه فقط اگر خون روشن دیدین اطلاع بدین 

اصلا نگران نباش چیکا جون من دیروز که رفته بودم  در  اتاق ویزیت بار اول ، همه  انتقال ...

مرسي عزيزدلم براي من خداروشكر خون نيست رگه هاي ريز قهوه اي و ترشح قهوه اي هستش خدا كمكم كنه چيزي نباشه فقط و زود قطع بشه😢

خداياشكرت....❤️ 
ساعت ۷ زنگ زدم. بازم خدا رو شکر که مطبش هستش. شمارشو از گوگل برداشتم  

٧ كه صد در صد هستن

شماره اي كه هميشه من خودم زنگ ميزنم اينه 

٢٢٣١٥٩٥٥ 

سه شنبه بايد باشه 

سلام لی لا جون، خوبم ممنون، شما خوبی؟ نی نیمم بهتره خداروشکر سخت که به نظرم نوزاد کم وزن مثل نی نیه ...

به سلامتی عزیزم. خدارو شکر که بهتره. یواش یواش وزن میگیره و رستمی میشه برای خودش. خدا نگهدار و مراقبش باشه الهی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
با 5 هفته و 6 روز رفتم سونو .. گفتن ساک هست و کیسه زرده اما جنینی نیست 😢😢 حالم خیلی بده .. کسی مث ...

سلام عزیزم . اره من بودم . تو روخدا اصلا روزگارتو تلخ نکن و استرس نداشته باش . من ۵ هفته و ۴ روز رفتم همینو گفت نمیدونی چقدر گریه میکردم و اعصابم داغون بود ۸ هفته و ۵ روز رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود ماشالله الان ۶ سالشه .

تا میتونی گوشت قرمز بخور اگه حالت تهوع داری حداقل خورش غذا رو بخور . میوه و چیزای مقوی حسابی بخور 

خدای من خدای معجزه هاست . 
٧ كه صد در صد هستن شماره اي كه هميشه من خودم زنگ ميزنم اينه  ٢٢٣١٥٩٥٥   سه شنبه بايد ب ...

آره به اینم زنگ زدم. چند بارم زنگ زدم. راستی شما همون دیروز زنگ زدی واسه همون روزم بهت وقت داد ؟ببخش فدات شم هی سوال میپرسم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان، من اردي بهشت وارد سيكل ميشم، ديروز رفتم مطب ويزيت شدم، قرار شد پريود بعدي برم مطب سونو ...

سلام، منم مثل شمام، چهاردهم رفتم پیش دکترم، گفت پریودی بعدی بیا برا ivf الانم  عفونت دارم بهم۱۰ شیاف واژینال داده که باید شبی یکی مصرف کنم، کپسول داده که باید با همسرم صبح و شب بخوریم چون همسرم عفونت شدید و واگیر داره و به منم منتقل شده، بعد از تموم شدن شیاف ها  باید آمپول پروژسترون بزنم که پریود بشم و برم برا سونو و اگه همه چیز اوکی بود و بهم دارو بده برا ivf  ‌                           من pco  هستم وطبق گفته دکترم تنبلی تخمدان شدید دارم و همسرم واریکوسل نوع یک داره و توی آزمایشات اسپرمش گلبول سفید خیلی زیاد مشاهده شده 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
آره به اینم زنگ زدم. چند بارم زنگ زدم. راستی شما همون دیروز زنگ زدی واسه همون روزم بهت وقت داد ؟ببخش ...

آره عزيزم من ساعت ٣/٣٠ زنگ زدم، گفت ساعت ٦ بيا، خيلي هم خلوت بود، ٧ خونه بودم😁 

نه عزيزم سوال داري بپرس، من با جون و دل جوابتو ميدم♥️