2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
ای جااااااااانم  به سلامتی و دل خوش تنشون کنی عزیزم  خیلی مبارکه 😍😍😍😍😍 منم دلم خوا ...

مرسییی عزیزدلم. کار خوبی میکنی❤️

منم قبل بارداری چند تا تیکه خریده بودم. بعد هفته‌های اول سرخوش بودم بازم دو تا شیشه شیر خریدم. دیگه دوقلو که شدن گفتم منتظر شم ببینم جنسیت چیه.. بعدش انقدر استرس کشیدم که از فازش اومدم بیرون. به خودم اومدم دیدم ماه‌ها داره میگذره یه وقت دخترهام ک..ن لخت نمونن، دیگه امروز سفارش دادم 🤣

اره خوب درسته مهم سالم بودنه ولی ته دلم دوتاشوهم میخوام دوتابچه هم میخوام   شوهرم که ۳تامیخوا ...

والا این آقایون رو ولشون کنی یه دو‌جین بچه میخوان. ایشالا که بارداری اولت دوقلو بشه دختر و پسر عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسییی عزیزدلم. کار خوبی میکنی❤️ منم قبل بارداری چند تا تیکه خریده بودم. بعد هفته‌های اول سرخوش بود ...

عزیززززززززم .لخت های خاله 😍😍😍

عزیزم الهی شکر .ان شالله قسمت همه بچه های تایپیک این خرید های با ذوق و شوق تمام 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من طبیعی باردار میشم، اصفهانم ، مرکز ناباروری مشتاق زیر نظر دکتر کلانتری و دکتر رویا شرکت هستم ...

انشالله ایندفعه بسلامتی بدنیا میاد.

سرمی که گفتی همونا نیس که یخچالیه؟

من دفعه قبلی مشتاق میکرو کردم یسری خانما سرم داشتن که یخچالی بود وقتی میخواستن بستری بشن از داروخونه تحویل میگرفتن

یا رب العالمین
ممنونم. ۵تیکه بلوز شلوار وایناهم‌گرفتی یا فقط بادی گرفتی؟جنسیتشون معلومه؟

نه دیگه اونو نگرفتم.

بیشتر بادی و سرهمی. یه بلوز شلوار هم برای هر کدوم سفارش دادم هنوز نرسیده. هر دو دخترن عزیزم.  

سلام اره عزیزم من طبیعی زایمان کردم ۴فروردین  اوایل فکر میکردم دکترم حتما منو سزارین میکنه ولی ...

مبارک عزیزم قدمش پراز خیر برکت و شادی باشه براتون...،،،🥰🥰🥰🥰😍😍میتونم بپرسم بیمارستان خصوصی بودین یادولتی و اینکه بیمارستان تو شهر خودتون بود یا شهر دیگه؟آخه من تو شهر خودمون بیمارستان خصوصی نیس نمیدونم امکانش هست طبیعی برم شهر دیگه؟

مرسییی عزیزدلم. کار خوبی میکنی❤️ منم قبل بارداری چند تا تیکه خریده بودم. بعد هفته‌های اول سرخوش بود ...

عززززیزم چقدر به اون جمله آخرت که گفتی ک...ن لخت نباشن خندیدم😂😂😂خدا نی نیاتو سالم برات نگهداره زیر سایه پدرو مادر بزرگ شن

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊