2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
ممنون که جواب دادی گلم. پس فاصله ی بین انتقال و خراش کمه. چندم پریودیت خراش دادی؟ یعنی منم این ماه ا ...

اره عزیزم اما بچه ها بودن‌که مثلا توو پریودی هم خراش دادن روزش بستگی به دکترت داره مال من معتقد بود توو پریود خوب نیست! اره عزیزم بخواد بشه میشه

من دو ماه قبلش هیسترو خراش انجام داده بودم اما چندروز قبل انتقالم که ماه بعدش میشد اشتباه شیاف و زود گذاشتم کنسل کرد یعنی عملا هیسترو هیچ شد!!! برا همین ماه بعدش خراش داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اما بچه ها بودن‌که مثلا توو پریودی هم خراش دادن روزش بستگی به دکترت داره مال من معتقد بود ...

ای بابا امان از بدشانسی😔 فقط خدااا. منم واسه پانکچر داروی اشتباه خوردم سه تا از تخمک هام رو از دست دادم☹️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها من هي لكه بينيم كمو زياد ميشه رشته هاي قهوه اي😭😭😭😭ميترسم براي اون قل سالمه مشكلي پيش بياد ...

به دکتر گفتی چی گفت بهت ؟؟شیاف اضافه نکرد؟،

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
به دکتر گفتی چی گفت بهت ؟؟شیاف اضافه نکرد؟،

گفت شياف و امپولو تا دو هفته ديگه ادامه بدم بعد كم كم كمش كنم اگر خونريزي و لك نداشتم امپولمو قطع ميكرد😞😞نميدونم اين لك كي قطع ميشه خودش كه گفت براش مشكلي پيش نمياره اما ميترسم😭😭

خداياشكرت....❤️ 
ای بابا امان از بدشانسی😔 فقط خدااا. منم واسه پانکچر داروی اشتباه خوردم سه تا از تخمک هام رو از دست ...

ایشالا که به زودی مامان میشی عزیزم فدا سرت دیگه اینقد استرس و نگرانی داریم که همینقد کارای روزمرو انجام میدیم خودش کلی ه

گفت شياف و امپولو تا دو هفته ديگه ادامه بدم بعد كم كم كمش كنم اگر خونريزي و لك نداشتم امپولمو قط۲دهع مي ...

امید به خدا عزیزم ان شالله که جفتشون صحیح و سالمن 

اون دوستامون رفت سونو دیروز ؟؟؟دیدین همو مطب ؟؟؟قلب نی نی هاش تشکیل شده ؟؟هر چه نگاه کردم ندیدم کامنتش رو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
امید به خدا عزیزم ان شالله که جفتشون صحیح و سالمن  اون دوستامون رفت سونو دیروز ؟؟؟دیدین همو مط ...

زنده باشي عزيزم اره ديروز باهم بوديم اونم ديد قلب جوجشو خداروشكر😍

خداياشكرت....❤️ 
عیب نداره عزیزم.خودتو حسابی تقویت کن :از این قرص های b6 سیستسن ، زینک ، آهن و...از این قبیل ویتامینا ...

خداکنه واقعا کم آوردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان شما هم خراش یا هچینگ و... رو انجام دادین تا حالا؟ من فقط ی بار دیگه فرصت دارم فقط دو تا جنی ...

عزیزم من خراش انجام دادم و منفی شدم هچینگ نه تا الان برام انجام ندادن ولی اینبار قراره انجام بدن.جنین هام به راحتی بلاست میشن با جنین بلاست هم منفی شدم ولی با جنین ۲ و ۳روزه باردار شدم اصلا اینکه بگیره یا نگیره هیچ دلیل علمی از نظر من نداره و به شانس بستگی داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....