2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر منم همینه. پس همه جاییه😂😂😂 کلا اسمشونو گذاشتم خانواده ی ماستمالی کن. انقدر همه چیو به نف ...

وااای اره دقیقا 😅😅 اصطلاح خوبی بکار بردی 😂😂😂😂 خانواده ما هم میگن کلا ما مقصر هستیم و خودمونو میکوبیم 😑 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

خانما تورو خدا نظر بدین.من الان تو ۶ هفته ام دیگه میدونید آی وی اف هم هستم .نمیدونم چرا ویار ندارم.فقط دیروز یه عق زدم و از دیروز صبح حالم خوبه خوبه.میگن ویار داشتن نشونه اینکه نی نی سالمه.پس چرا من ندارم .یعنی مشکلی هست؟

لیلا جان شما بعد از چند بار انتقال مثبت شدی ؟

عزیزم من 4 بار پانکچر کردم بدون هیچ تخمکی. فقط یه بار یه دونه جنین شد که اونم نگرفت. خدا بهم یه لطف بزرگ کرد و در کنال ناامیدی و ناباوری طبیعی باردار شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمها یه سوال دارم من به خاطر نقص ایمنی انعقادی باید سرم ivig می زدم دکتر خودم توی عید نبود رفتم ...

عزیزم ببخشید سرم ivig ازکجا خریدی؟اخه هیچ جا نیست سخت پیدا میشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ شادن جون شما چطورین؟ @shadennn     نی نی هاتون خوبن؟ بچه داری سخته؟ نا ...

سلام عزیزم شکر خوبیم شما خوبید

پسر من که شبا بیداره روزا خواب هر ی ساعت برا شیر خوردن بیدار میشه .اوایل شیر نداشتم سینمو نمیگرفت بهش شیر خشک میدادم اصلا سینمو نمیگرفت اما خداروشکر کم کم گرفت الانم فقط شیر خودمو بهش میدم ی خورده زردی داره که ان شاالله اینم برطرف بشه خیالم راحت بشه .والا هم سختع هم شیرینه شبای اول اصلا نمیخابیدم تا صبح نگاش میکردم 🤭از بس کوچولویه قنداقش میکنه مامانم. چشماش هم ی خورده ورم داره هنوز 

خانما تورو خدا نظر بدین.من الان تو ۶ هفته ام دیگه میدونید آی وی اف هم هستم .نمیدونم چرا ویار ندارم.ف ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره. شما یه مادر خوش شانس هستی. میدونم باورت نمیشه   

البته هنوز زوده برای تصمیم گیری. ایشالله که خوش شانس میمونی  

درک میکنم چی میگی  من وقتی دیدم خواهرم امپول آنوکسا زد شکمش گریه کردم  مادرمم مرد وزنده ...

چه کنیم هیچ کسی خانواده خودمون نمیشن حتی همسر 

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
چقدر بعضی ها پرو و سنگدل هستن ، وقعا خدا ازشون نگذره 😑 واقعا به خاطر این که یه وقتی تو چیزی نگی بهش ...

خودمم به این نتیجه رسیدم واسه بستن دهن من بوده

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید پسر من دنیا اومده ۱۱روزشه ورم چشماش هنوز خوب نشده تا کی طول میکشه خوب بشه راهکاری یا پمادی هست بزنم ؟

زردی هم داره ۵روزه که بوده دستگاه اوردیم خونه ۲۴ساعت تو دستگاه بوده اما چشماش و صورتش یکم زرده هنوز لازمه دوباره دستگاه بیارم قطره هم بهش میدم این زردی تا کی طول میکشه ؟!

اي جون دلم😍😍😍براي من يه قل كامل تر بود و قلب داشت خداروشكر يه قل ديگه جنين توش بود قلب نداشت😢😢د ...

عزیزم وقتی دو تاست همه چی رو بسپر دست تقدیر. مطمین باش اگه انشالله بمونه خیر تو موندنش بوده و اگه خدایی نکرده سقط شد، خیر تو سقط شدنش.. البته برای یه قلو هم همینه. اما ایمان بیشتری میخواد قبول این موضوع. تو به هر حال خداروشکر یه نی نی سالم داری. شکر همین یه دونه رو به جا بیار.

فکرت رو درگیر دومی نکن. بارداری دوقلویی سخته، خیلی اصرار بهش نکن. انشالله بهترین برات اتفاق میفته.

خانما تورو خدا نظر بدین.من الان تو ۶ هفته ام دیگه میدونید آی وی اف هم هستم .نمیدونم چرا ویار ندارم.ف ...

منم ندارم

اینقدر اشتهامم زیاد شده نگو . برعکس بو غذا بهم میخوره گشنم میشه 😂

بدن هر کسی متفاوته .. لزوما قرار نیست همه مث هم باشن

قربونت گلم ان شاءالله حال همه تو دلی ها خوب باشه وهمه مامانای منتظر امسال سال مادر شدنشون باشه😍😍😘 ...

انشالله   

بله عزیزم. الان داشتم تو سایت ها براشون لباس سفارش میدادم.

انشالله این حال قسمت همه عزیزایی که منتظرن