2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
لطفااااااااااا بگید  دکتر نصر از ایران برای همیشه رفتن؟

والا فعلا برای ۲۵ الی ۳۱ اردیبهشت ایرانه

ولی فک نکنم برگرده، هرچند الکی مریضارو دل خوش کرده

بازم خدا میدونه

اونجا با ساغر کثیری رفته یه مرکز نازایی رو راه انداخته

هرجا بوی پول میاد میرن گور بابای هموطن

خواهش 
ممنونم عزیزم.  راستش تو تعطیلات اصلا پیاده روی نکردم و الان کاملا ناتوانم! قبل تعطیلات دکتر به ...

برای من ک دکترم میگه برا دوقلو سرکلاژ علمی نیس،زمان ان تی هم برام ننوشته بود ک چک بشه دیگه خودم گفتم بنویسه گذاشتم برا هفته چهارده هنوز ندادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی نیستش تا آخر ماه؟ دکتر جایگزینش کیه؟

نه عزیزم نیست اصولا محمدزاده یا سارا عجم .

یادم نیست محمدپور بود یا زاده 

الان مغزم هنگه خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

عزیز دلم مبااااارکاااا باشع 😍😍😍😍الهیییی صحیح و سااالم بغلشوون بگیری🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
پروانه‌جون‌کم‌پشت‌شدن‌جلوی‌مو‌‌به‌خاطراینکه‌هورمون‌‌های مردانه‌بالاس..یجورایی‌همین‌تنبلی‌تخمدان‌‌هم ...

نمیدونی باید چه کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا کنه بیاد دوست دارم یه بار ویزیت بشم خیلی تعریفش شنیدم

حتی اگر بیاد فقط انتقال میدن، اصلا ویزیت ۲ساله نمیکنن

حتی پانکچر رو الان ۶ماه بود سپرده بودن به تیمشون، فقط انتقال

اگر برا ویزیت میخوای ببینیش وقت تلف نکن چون ویزیت نمیکنه

خواهش 
سلام عزیزم خوبی؟ در چه حالی؟ همه چی خوبه؟ من امروز دکتر بودم میخواست دوشنبه بهم وقت بده بخاطر دردام. ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم خداروشکر ...اوووف بخاطر دوسه روز نگه‌میدارن کاش بگیم زودتر دربیارن خیالمون راحت بشه🤭🤭ایشالا که سرقت نینی سالم وسلامت میادبغلت 

نمیدونی باید چه کنم؟

نه‌واللا‌عزیزم

بیشتربه‌خاطر‌داروهای‌هورمونی‌هس

خودتوتقویت‌کن..زینگ‌روی‌‌و‌آهن‌بخور

آمپول‌نوروبین‌فکرکنم‌بچها‌میگفتن‌‌‌برا‌کم‌خونی‌خوبه،

بگیرهفته‌‌ای‌یدونه‌‌بزن.انشالله‌برامامان‌شدن‌هم‌بهت‌کمک‌‌

میکنه..

ثمین‌جون‌خیلی‌دلم‌میخاد‌خبرمامان‌شدنتو‌ببینم

به‌دلم‌افتاده‌به‌زودی‌مامان‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه‌واللا‌عزیزم بیشتربه‌خاطر‌داروهای‌هورمونی‌هس خودتوتقویت‌کن..زینگ‌روی‌‌و‌آهن‌بخور آمپول‌نوروبین‌ ...

زینک میخورم روزی یکی.امیدوارم بزودی منم دلم شاد شه واقعا دیگه اینبار خیلی اذیت شدم واقعا انصاف نیست اینهمه عذاب