2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام بچه‌ها سال نوتون مبارک ❤️ من دیروز یه مسیر ۱۵۰ متری که یه مقدار سربالایی بود رو پیاده اومدم و ...

عزیزم منم از هفته ی ۲۰تنگی نفس و تپش قلب گرفتم رفتم متخصص قلب اکو کرد خداروشکر مشکل نبود.واسه تپش قلبم پروپرانول داده روزی ۲تا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما ....کسی لیست کامل ازمایش های ایمنی انعقادی رو داره؟من فقط سه تاجنین دارم ...این دکترا که ...

سلام عزیزم، اینم لیست کامل آزمایش های ایمنی انعقادی

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم من تا جایی که شنیدم میگن تو ماه رمضون وقتی روزه هستی احتمال بارداری خیلی بیشتره مخصوصا که ...

مرسی گلم من خودم نمیتونم بگیرم به خاطر شرایطم واسه همسرم میخواستم بدونم انشالله از پزشکشم میپرسم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیز...میگم من جنین هام فریزن لازم نیست که شوهرم دیگه ازمایش بده درسته؟؟

قربونت، نه گلم، اگه می خواستین به تازگی وارد سیکل شین برای شوهرتم لازم بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم ما پارسال که همسرم تو رژیم بود برنامشو اینطور کرده بودیم سحری براش غذاهایی که ناهار روزای عادی ...

ممنونم عزیزم. آخه همسر من سحری اصلا میل زیادی به چیزی نداره خودشم که کلا ضعیفه حالا بازم از دکتر میپرسم ولی روز پانکچر که اصلا نمیشه روزه گرفت فکر کنم چون ارضا میشن. مرسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم پیاممو دیدید جواب بدید. ماه رمضون نزدیکه آیا روزه گرفتن واسه اسپرم ضرر داره چون دقیقا پان ...

کاش از دکتر بپرسی عزیزم. چون هر کسی اینجا احتمال زیاد بر اساس تجربه خودش میگه و ممکنه خیلی دقیق نباشه چون مساله شرعی هم وسطه ی موقع مشکلی پیش نیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان خونريزي روان دارم زيادم هست ديگه اميدي ندارم همه چي برام تموم شد😔

نگو اینجوری دختر. تا دکتر خدای نکرده قطعی نگفته هیچی نمیشه گف. خودت بارها شاهد بودی کسایی ک خونریزی شدید داشتن ولی بعد رفتن دیدن نی نی جون تپل مپل سرجاشه. ان شاالله برا شمام همینجوریه .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱