2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم باید وارد پروسه بشین.....  یه سری چکاپ میشین....  هم خودتون هم همسرتون بعد مطمئن ب ...

ممنونم عزیزم!ببخشید عزیزم خیلی سوال میپرسم اگه برام دکتر تغذیه باشم‌دیگه درکنارش درمان نمیشم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها من با اينكه ساعت ٤ شياف گذاشتم بازم الان  ترشح قهوه اي ديدم ديگه دارم نااميد ميشم😔😔

چرا نا امید میشی دختر ؟ خب طبیعیه عزیزم 

بسپر به خدا به یکی دوتا لک هیچ اتفاقی برای جوجه هات نمی افته ، همین استرس کارو بدتر میکنه 

استراحت کن خوب میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نا امید میشی دختر ؟ خب طبیعیه عزیزم  بسپر به خدا به یکی دوتا لک هیچ اتفاقی برای جوجه هات ن ...

نازيلا جون تو لكه بينيت چجوريه؟ ترشحه آبكيه يا ترشح كشدار؟ نميدونستم سوالمو چجوري بيان كنم🤕 براي من رگه هاي قهوه اي كشداره😞😞مثلا دوتا رگه رو دستمال اونجوري مثل خونابه نيست

خداياشكرت....❤️ 
نازيلا جون تو لكه بينيت چجوريه؟ ترشحه آبكيه يا ترشح كشدار؟ نميدونستم سوالمو چجوري بيان كنم🤕 براي من ...

خواهر جان برای من تو این مدت همه جوره لک دیدم 😂😂 یاده خوبی جون میگفت برام عادی شده بود لکه بینی ؟ دقیقا الان برای منم عادی شده 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

ولی به نظرم برو به بخر بخور 

هیچی برای من اندازه به جواب نداد 

عزیزم اگه علائم نداری بعید میدونم اندومتریوز داشته باشی ، به نظرم بیشتر روی آزمایش های انتقادی و ایم ...

ایمنی انعقادی جفتش مشکل دارم دارو میگیرم

مشکل اصلیمون که اسپرم افتضاحه ولی خوب دکترم از جنینا راضیه گرید a و ab بلاست هستن نمیدونم واقعا باید چیکار کنم میگم شاید دستش بهم نمیفته اینبار جنینامو ببرم مام شاید دست اونا سبک باشه برام از ۲۰تا جنین ۳تا مونده برام

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ایمنی انعقادی جفتش مشکل دارم دارو میگیرم مشکل اصلیمون که اسپرم افتضاحه ولی خوب دکترم از جنینا راضیه ...

پس به نظرم دکترتو برای انتقال عوض کن حتما ، وگرنه چرا باید از ۲۰ جنین با کیفیت خوب اونم با سن کمی که داری نگیره ؟ برو حتما یه جای دیگه احتمال زیاد داروهارو عوض میکنه 

بچه ها من با اينكه ساعت ٤ شياف گذاشتم بازم الان  ترشح قهوه اي ديدم ديگه دارم نااميد ميشم😔😔

من تو هفته ۶ به مدت یک هفته لکه بینی صورتی داشتم. نمیگم بی خیال باش اما لکه بینی طبیعیه تو بارداری ما.داروهات رو به موقع استفاده کن و کار سنگین هم نکن. تا موقعی که بری پیش دکترت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من دوبار لاپاراسکوپی شدم ، یکبار تشخیصی بود که صبح رفتم و بعداظهر برگشتم ، نیازی هم به همراه ن ...

من یکم ترسو تشریف دارم برا امپول زدن کلی استرس میکشم د حساب کن اسم عمل پیش بیاد به چه حالی میفتم

فدااات عزیزم. سی و هفت هفته و پنج روزم. انشالله به سلامت دنیا بیاد، دعامون کن عزیزم. انشالله هر حاجت ...

آمین.اخه تیکر زده پنج روز دیگه یعنی ۳۸ هفته ای دیگه سزارین میشی فکر کردم ۳۹ هفته هستی بهر حال نگران نباش زود میگذره میبینی نی نی بردی پارک. مدرسه..  وداماد ش کردی مرسی از دعای قشنگت  

من تو هفته ۶ به مدت یک هفته لکه بینی صورتی داشتم. نمیگم بی خیال باش اما لکه بینی طبیعیه تو بارداری م ...

براي من قهوه اي هستش سپردم به خدا فردا ميرم ببينم چه خبره.

خداياشكرت....❤️ 
براي من قهوه اي هستش سپردم به خدا فردا ميرم ببينم چه خبره.

ترشح قهوه ای که خیلی بهتر از قرمزه.نگران نباش. داروهات رو استفاده کن .ان شاالله فردا میری و میبینی که همه چی خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت