2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  میشه تجربیاتتون رو درباره اندمتریوز ای وی اف   هیدرو سالپنکس بگید.من لوله هام ...

عزیزم من اندو و هیدوسالپکس داشتم لاپاراسکوپی شدم ، لوله سمت چپ که هیدرو بود برام برداشتن ، و اندو ازبین بردن ، انتقال دوم که بعد عمل بود مثبت شدم ، البته هنوز سونو گرافی قلب نرفتم ببینم جنین دارم‌ یا نه ، ولی تا اینجای کار این عمل باعث شد انتقالم مثبت بشه ، امیدوارم موفق باشی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فر سار خیلی دکتر خوبیه اما فقط و فقط و فقط نوزاد براش مهمه.....  یعنی همچین دعوام کرد حس کردم ...

واقعا خدا خیرش بده مادرشوهرتون رو، خدا خیلی بهت رحم کرده

آره بابا عزیزم فدای سرمون، من میگم مادر حق انتخاب داره حتی اگر دلش نخواد شیر خودشو بده باز هم باید به تصمیمش احترام گذاشت، حتما دلیلی داشته که موجه بوده برای خودش 

و اینکه اغلب مادرها کاملا دلسوزترین برای بچه هاشون هستن، حتی مادری که در توان خودش نمیبینه شیر بده و دلش نمیخواد ولی عوضش جوری دیگه به بچه خودش محبت میکنه 

مادر برای شیردهی و بزرگ کردن فرزندش حمایت میخواد نه احساس گناه

اول ۲ تا سه روزه و گرید آ بودن اگه اشتباه نکنم یا آ و آب....  دومی ۴ تا ۵ روزه دو تا بلاست و ۲ ...

مرسی عزیزم

خدا بچه هات رو حفظ کنه😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزيزم لطف كردي.

عزززیزم ، انشالله که چیزی نیست ، دوتا لکه کوچلو که دیگه نگران کننده نیست ‌، خودت داری میبینی لکه بینی یه چیز طبیعیه ، من که اون خونریزی هم کردم ولی وقتی رفتم سونو گرفت ساک و رحم و... همه در وضعیت خوبیه ، این که حالا جنین داخل ساک هست یا نه به خاطر کیفیت تخمک و اسپرم ، وگرنه اگه توش جنین باشه سرجاش محکم چسبیده بود ، شاید باورت نشه ولی از روزی که رفتم سونوگرافی و استرسم کمتر شده ، لکه بینیم تا حد قطع شدنم رفته 😂😂😂 چون همش پیش خودم گفتم من که مطمئنم هیچی نیست پس چرا نگران لکه بینی باشم ، اصلا بزار بیاد ، حالا قطع شده دیگه خیلی خیلی کم میاد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم این چه حرفیه آخه گلی ببین گلم این اصلاحات عامیانه هست، برداشتن و بستن، و دکتر موقع عمل خودش م ...

شما لطف دارید خانومی .ممنون بابت وقتی که برام گذاشتین .خدا خیرتون بده

عزززیزم ، انشالله که چیزی نیست ، دوتا لکه کوچلو که دیگه نگران کننده نیست ‌، خودت داری میبینی لکه بین ...

عزيزم خداروهزار مرتبه شكر تو اين چندروزه فهميدم براي هرچيزي انرژي بفرستي همون اتفاق ميوفته اين چند روزه هي تند تند ميرفتم دستشويي خودمو پاك ميكردم كه خدايي نكرده نكنه لك ببينم ترشح ببينم اينقدر به اين مسئله فكر كردم كه بالاخره امروز ديدم😞😞فردا هم تندي بگذره شنبه برسه برم ببينم چه خبره. كاش ادم دستگاه سونو داشته باشه تو خونه😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من اندو و هیدوسالپکس داشتم لاپاراسکوپی شدم ، لوله سمت چپ که هیدرو بود برام برداشتن ، و اندو از ...

عزیزم بعدازپانچر لاپارسکوپی شدید؟ عملش خیلی سخت بود؟ نیاز به همراه هست؟ 

فدات عزیزم.....  انشالله به سلامتی بغلش (ون) میکنین.....  عزیزم سرم بازم براتون تکرار می ...

ممنونم لطف داری عزیزم

ان شاالله

والا باید ببینم دکتر چی می‌گه؟

میرم پیش دکتر شنبه ایشالا

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
مرسی عزیزم خدا بچه هات رو حفظ کنه😘😘

فدات عزیزم..... 

انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه این معجزه های شیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم خداروهزار مرتبه شكر تو اين چندروزه فهميدم براي هرچيزي انرژي بفرستي همون اتفاق ميوفته اين چند ر ...

هیچی دیگه میخوایی یه گوشی بفرست برا وروجکت دم به دقیقه تصویری کال کنی کیفشو ببری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم.....  انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه این معجزه های شیرین.....

الهی آمین🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻