2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هر دوشون خانومن. دکتر منصوره علیرضایی و‌دکتر آمنه لاهوتی. دکتر عارفی برام بیمارستان بهمن آی ...

طبق تجربه منم کاملا حرفاتون درست بود و متاسفانه الانم همینجوری هستن

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها من درد پريود دارم اما به اون تند و تيزي نيست حالت سنگيني و نفخي هستش كه تو دوران پريود ادم دا ...

عزیزم من دیروز ازمایش دادم بتا ۵ بود دکتر گفت اشتباه کردی ازمایش دادی دیشب عصبی شدم رو شکمم خوابیدم صبح لک قهوه ای دیدم قطع شد همون لکه بود یعنی چی شده، ؟

نه عزیزم هر دوشون خانومن. دکتر منصوره علیرضایی و‌دکتر آمنه لاهوتی. دکتر عارفی برام بیمارستان بهمن آی ...

عزيزم منم مطب دكتر عليرضايي ميرم دودقيقه  دكتر حرف ميزنه بعد ميره اتاق بعدي ديكه ماما برام توضيح ميده وداروهامو بهم ميكه شايد تمام مراكز اين طور باشن بيشتر كارها رو ماما انجام ميده

زینبی جان بنظرت شیردوش برقی واجبه که بخریم؟ من اطرافیان همش میگن لازم‌نیست الان و بذار یه مدت شیر دو ...

ببین گلم دستی واقعا سرکار گذاشتن هست و اتفاقا هیچ نقشی در زیاد کردن شیر نداره 😉 مارک دستی خوب مدلا هست که اندازه شیر دوش برقی قیمت داره

عوضش برقی دو پمپی واقعا اثر داره و اتفاقا روزهای اول نیاز هست 

میتونی اجاره هم بکنی البته اگر تو شهر شما امکانش باشه 

ولی نهایت یه برقی مناسب بخر بهتر از هیچی هست

و باز تاکید می‌کنم پوزیشن شیردهی و نوک سینه مادر مهم هست، من سینه هام بزرگ بود با نوک کوچیک و فلت همین باعث شد پسرم نتونه درست مک بزنه و شیرم زیاد نشد اصلا، در حدی نتونست مک بزنه که از شدت گرسنگی بی‌حال شد و دکتر گفت سریع با شیشه بهش شیر بدم

ابن سينا احساس ميكنم ازمايشاتشون كامل تَر چون من  مام بودم عكس رنكي برام ننوشتن ولي يكي اينجا كه تعيين جنسيت هم بود اولين بار رفت ابن سينا عكس رنكي نوشتن وكفت روال كارشون اينه ، الان فك ميكنم از اول تموم ازمايش عكس همه جي بنويسن خيلي بهتره مثلا من تو ازمايشم ذخيره تخمدان نبود فقط از روي سونو كفتن خوبه ولي كلا ادم بدونه ذخيره تخمدانش چقدره خيلي بهتره

یه دنیا ممنون عزیزدلم😙😙😙 لطف کردی کامل برام توضیح دادی❤ منم همه ی سعیمو میکنم بتونم شیر خودمو به ...

عزیزمی 

آره واقعا بهترین حس دنیاست 😍😍😍😍 من که الان در حسرتش هستم ولی دیگه تلاشم رو کردم تا یکسالگی هم شیر خودمو دوشیدم دیگه مهم نیست 

عزیزمی  آره واقعا بهترین حس دنیاست 😍😍😍😍 من که الان در حسرتش هستم ولی دیگه تلاشم رو کردم تا ...

زینبی‌جون یه سوال؟ لوله هیدرو تاثیری رو‌کیفیت تخمک داره؟ بنظر شما کسی که لوله هیدرو داره اول پانچر کنه بهتره یا لاپرا بشه مشکل لوله هیدرو حل بشه بعد واردسیگل میکرو بشه؟

عزيزم منم مطب دكتر عليرضايي ميرم دودقيقه  دكتر حرف ميزنه بعد ميره اتاق بعدي ديكه ماما برام ...

گلم دکتر علیرضایی تا هر زمان که ازشون سوال داشته باشین و توضیحی باشه با حوصله میشینن و زمانی که سوالی نباشه میرن حرفای دوستمون راجع به دکتر عارفی کاملا درست بود ایشون اصلا نمیشینن که سوالامونو ج بدن و وقت نمیزارن تفاوتشان در اینه. حتما سوالی نداشتین چون خود خانم دکتر علیرضای میپرسن میگن اگه سوالی حرفی نیست من برم خودشون تمام نکات رو میگن همیشه.

رازی بودی عزیزم؟ دکترت کی بود؟؟

دکتر انصاری

آره شکر خدا

خیلی طول کشید تا بهم اجازه پانچر داد چون کیست داشتم هر ماه

انتقالمم 3 ماه بعد از پانچر

خودش خیلی بررسی میکنه

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
قربونت آنای گل و نازنین 😍😍😍😍😘😘😘😘

زینب جون سلام. گلم من قرار بود پریود بشم این ماه وارد سیکل انتقال بشم این پریود سومم بعد پانکچر قرار بود باشه که متاسفانه الان شش روزه عقب انداختم و هنوز پریود نشدم من هیچوقت سابقه انقد عقب انداختن پریود رو نداشتم و همیشه سر موعد خودم پریود شدم حتی ماه پیش که پریود دوم بعد پانکچرم بود دکترم قرص مدروکسی پروژسترون بهم دادن تا زودتر پریود شم تا به تعطیلات نخورم و بتونم اسفند انتقال بدم ولی متاسفانه نشد و درست سر تاریخ خودم پریود شدم. خلاصه من صبح بی بی چک گذاشتم گفتم شاید معجزه شده باشه و من باردار باشم ولی متاسفانه بی بی منفی شد حالا موندم چه مشکلی برام پیش اومده خیلی ناراحتم که انتقالم هی داره عقب میفته خیلی نگرانم که مشکلی تو بدنم بوجود اومده باشه. یعنی چه احتمالی هست من چم شده میشه لطفا اگه اطلاعاتی داری راجع بهش بهم بگی؟ ممنونتم 😘