2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
فدااات عزیز دلم.‌انشالله. فعلا که خیلی نگرانم. البته سپردم به خدا. چشم عزیزم حتما حتما. دعای اول و آ ...

قربونت برم مامان مهربون انشالله. اصلا نگران نباش فعلا که دکترت گفته همه چی خوبه انشالله این یه هفته هم تموم میشه به راحتی. همه این دردا فراموش میشه گلم براتون ۱۰۰تا صلوات میفرستم که این یه هفته به سلامت تموم بشه. مرسی از دعای قشنگت ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون پیش دکتر عارفی تجربه دارم، بهت پیشنهاد میکنم بری مرکز مام پیش دکتر علیرضایی یا لاهوتی. البته ...

من دوست دارم دکترم زن باشه 

فکر کنم این دکتر هایی که شما گفتی مرد بود .راستی عارفی کجا برای شما  ivf انجام داد؟؟

قربونت برم مامان مهربون انشالله. اصلا نگران نباش فعلا که دکترت گفته همه چی خوبه انشالله این یه هفته ...

مرسی عزیزم شرمنده ام کردی. انشالله برکت اون صلوات هات اول تو‌ مادر شدن خودت نمایان بشه. 🌺🌺🌺

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شبا نميذاره بخوابم از اون ميترسم بخدا اگر بدونم طبيعيه جونمم در بياد همه دردارو تحمل ميكنم😢ميگي طبي ...

این استرسا و نگرانی طبیعیه. ماهم داشتیم ولی باید سعی کنی کنترلش کنی نذاری روت تاثیر بذاره. برا اون نی نی های خوشگلت خوب نیست . باور کن هر مرحله استرسای خودشو داره الان بابت قلب خیالت راحت بشه بعد نگران ان تی میشی بعد انومالی و حرکات بعد کیسه اب بعد وزنش رشدش. سعی کن استرستو کنترل کنی عزیزم.نذار استرست تو رو کنترل کنه. سخته اما میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من دوست دارم دکترم زن باشه  فکر کنم این دکتر هایی که شما گفتی مرد بود .راستی عارفی کجا برای شم ...

نه عزیزم هر دوشون خانومن. دکتر منصوره علیرضایی و‌دکتر آمنه لاهوتی. دکتر عارفی برام بیمارستان بهمن آی وی اف کرد. حالا بری مطب دکتر عارفی متوجه میشی چرا گفتم ترجیحا نرو.‌هر چهار پنج نفرو با هم ویزیت میکنن، همزمان جواب تلفن هم میدن، خلاصه که بلبشویی هست و خود دکتر عارفی رو نهایتا در حد یک دقیقه اونم تو راه ببینیش. البته نمیدونم همچنان روالشون همین هست یا نه. در هرثورت هرجا که رفتی امیدوارم با اولین انتقال مامان بشی و موفق باشی

مشکل شما چی بود عزیزم؟؟

من لوله هام بسته بود و هربار پانکچر با وجود یازده دوازده تا فولیکول سایز خوب، فولی هام پوچ بود یا نهایتا یه دونه تخمک

منم باید ivf انجام بدم به نظر شما کدوم مرکز خوبه؟؟ و کدوم دکتر متخصص خوبه؟؟

عزیزم من اراک هستم ولی از دوستانی که تهران هستن بپرسید . 🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکنین....  مطمئنا شانس دو تا بیشتره اما آنقدر فرق نداره مهم اینه بد ...

آنا جان یه سوال برام پیش اومده .کسی که لوله هیدرو داره بنظر شما اول پانچر کنه بعد لاپرا بشه بهتره یا لاپرابشه بعد پانچر کنه؟ نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه .لوله هیدرو تاثیری رو تخمک ها نداره؟ میترسم با لاپرا بامشکل ذخیره کم مواجه شم