2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
شبا نميذاره بخوابم از اون ميترسم بخدا اگر بدونم طبيعيه جونمم در بياد همه دردارو تحمل ميكنم😢ميگي طبي ...

عزیزم آخه چه ربطی داره ؟ درد پریودی که نشونه بدی نیست ...  خیلیا تو بارداری درد پریودی دارن 🤦‍♀️ به خدا الکی داری به خودت استرس میدی ، خیالت راحت شنبه میری و میبینی همه چیز عالیه 🥰🥰🥰 

بعدشم از این به بعد شبا خواب راحت نخواهی داشت 😅😅 کلا حاملگی همینه ، من دوستام هستن که الان باردارن ، همشون شبا اذیت میشن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم آخه چه ربطی داره ؟ درد پریودی که نشونه بدی نیست ...  خیلیا تو بارداری درد پریودی دارن 🤦‍ ...

خدا از دهنت بشنوه عزيزم انشالله دل هممون شاد بشه. والله من حاضرم همه چي رو تحمل كنم فقط خوب پيش بره انشالله خدا كمكمون كنه ❤️

تو چطوري؟ لكه بينيت كم شد؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا نميذاره بخوابم از اون ميترسم بخدا اگر بدونم طبيعيه جونمم در بياد همه دردارو تحمل ميكنم😢ميگي طبي ...

عزیزم طبیعی من تا آخر بارداری داشتم به دکتر گفتم ب م قرص ایزکسوپرین داد بعد سه ماه کمتر میشه انشالله که خیره نگران نباش

عزیزم طبیعی من تا آخر بارداری داشتم به دکتر گفتم ب م قرص ایزکسوپرین داد بعد سه ماه کمتر میشه انشالله ...

خدا خيرتون بده كه هستيد و ارامش ميديد. روزا باز بهترم شبا يكم بيشتر ميشه برام دعا كن دوستم انشالله شنبه قلبشو ببينم❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدا از دهنت بشنوه عزيزم انشالله دل هممون شاد بشه. والله من حاضرم همه چي رو تحمل كنم فقط خوب پيش بره ...

من ۳ روز بود که لکه بینیم بهتر شده بود ولی دوباره امروز از خواب بیدار شدم دیدم شروع شده 😑😑😑😑 

حالا من باید استرس داشته باشم و نگران باشم یا تو ؟😅😅😅 

من ۳ روز بود که لکه بینیم بهتر شده بود ولی دوباره امروز از خواب بیدار شدم دیدم شروع شده 😑😑😑😑&nbs ...

يعني يك روز ادم بي نگراني نميگذره😩😩كي بايد دوباره بري سونو؟

خداياشكرت....❤️ 
وای فقط یه هفته مونده انشالله که صحیح و سلامت بغلش میکنی ولی تو رو خدا ما منتظرا رو هم یاد کن خیلییی ...

فدااات عزیز دلم.‌انشالله. فعلا که خیلی نگرانم. البته سپردم به خدا. چشم عزیزم حتما حتما. دعای اول و آخرم شما دوستای خوبم هستین. دعا نمیکنم که مادر بشین، اینجوری یهو دیدی پنج سال دیگه شد، من اینجوری دعا میکنم که خیلی زود مادر بشین و‌کمتر تو هول و ولای ای وی اف بمونید. انشالله همه دوستای منتظر سر تحویل سال 1401 یک یا دوتا نی نی سالم و تپل تو بغلشون باشه. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
يعني يك روز ادم بي نگراني نميگذره😩😩كي بايد دوباره بري سونو؟

اره دقیقاااا 😒😒 قرار بعد تعطیلات برم دوباره ، ولی باورت میشه دلم نمیخواد برم سونو ؟ 🤕

سلام دوستان امیدوارم تو هر مرحله هستید موفق باشید من می خوام تهران ivf انجام بدم و از شهرستان می خو ...

من چون پیش دکتر عارفی تجربه دارم، بهت پیشنهاد میکنم بری مرکز مام پیش دکتر علیرضایی یا لاهوتی. البته دکتر لاهوتی رو دوستان تعریفش رو‌میکنن، من خودم ندیدمشون. خیلی ها رو تو مرکز مام دیدم که همون بار اول باردار شده بودن درصورتیکه چند بار جاهای مختلف نتیجه نگرفته بودن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم