2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
سلام عزیزم. ای خدارو شکر. دراز میکشم دردم کم میشه. معاینه هم کرد، تا حالا نمیدونستم معاینه چه شکلیه. ...

وای فقط یه هفته مونده انشالله که صحیح و سلامت بغلش میکنی ولی تو رو خدا ما منتظرا رو هم یاد کن خیلییییی دل شکستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون از توضیحاتت عزیزم . منم کارمندم اگه مرخصی زایمان نه ماهه باشه تا اسفند مرخصی دارم بعدش باید بر ...

یادم بود شما فرهنگی هستید، بنظر منم بهترین کار همینه که بعد زایمان شرایط ببینید حتی شاید تونستید مرخصی بگیرید و بچه بزرگتر شدش و تایمی که خونه هستید و شیر میدید برای بچه کفایت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر عزیزم....  نه من اصلا کار خاصی بعدش نمیکردم.....  اما کلا روز تزریق سرم روز خس ...

سلامت باشید

راستش بتا مثبته و‌من ۴ هفته و سه روز باردارم

نی نی هام ۶هفته و ۱ روز بیشتر زنده نموندن تا حالا

امید بخدا

ان شاالله اینبار خدا بهم هدیه میده🙏

بازم ممنونم از راهنمایی هاتون

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
منفی شدم بتام ۵ شد خدا به ما که میرسه میگه نمیشه اوخه ...واست خوب نیست شکرش نمیکنم با هزار بدبختی پو ...

الهی قربون دلت برم ناراحت نباش انشالله که خدا بهت آرامش بده خیلی دلم گرفت دوستای اینجا با خواهرام هیچ فرقی نمیکنن نا امید نشو گلم انشالله که زود زود مامان میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منفی شدم بتام ۵ شد خدا به ما که میرسه میگه نمیشه اوخه ...واست خوب نیست شکرش نمیکنم با هزار بدبختی پو ...

عزیزم خیلیییی ناراحت شدم آلوچه 😔😔😔😔😔 

نگران نباش خدا بزرگه بازم جنین داری ایشالا مثبت میشی دفه بعد عزیزم 🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان امیدوارم تو هر مرحله هستید موفق باشید

من می خوام تهران ivf انجام بدم و از شهرستان می خوام بیام 

به نظر شما برم مرکز ابن سینا خوبه یا برم مطب شخصی البته دکتر سهیلا عارفی رو مدنظر دارم؟؟ 

عزیزم چندتا فاکتور ایمنی و انعقادی رو رویان آزمایش دادم همه شون نرمال بود جز یه دونه که البته مثبت نیست ولی عددش بالاست

فعلا نرفتم ایمونولوژیست جواب آزمایشمو نشون بدم

بنظر شما مشکل جدی ای هست یا اشتباه شده؟ البته زیرش نوشته تکرار هم شده

@تورک_آنا  

https://uupload.ir/files/01te_۲۰۲۱۰۲۲۳_۱۰۴۰۵۰.jpg

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هفته بعد چند انتقال میشه؟  یا بهتر بپرسم کی انتقال دادی؟  جنینت چند روزه بوده؟

دوشنبه آینده میشه سه هفته بعد از انتقال جنین بلاست . دقیقا 25 اسفند انتقال دادم که 19 سیکلم بود

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
سلام دوستان امیدوارم تو هر مرحله هستید موفق باشید من می خوام تهران ivf انجام بدم و از شهرستان می خو ...

حتما برو مرکز از اول 

چقدر منتظر جوابت بودم . الهی بگردم

کدوم مرکز با کی بودی ؟ جنیناتو ببر یه مرکز خوب با دکتر خوب . توکلت به خدا میدونم سخته ما همه مث خودت درد ناباروری کشیدیم یا هنوز دارن دوستان . چه کنیم قسمت ما ها هم درده .. اما بازم جای شکرش هست که جنین داری . خیلی ناراحت شدم عزیزم اما دوباره حتما این راهو برو فقط هزینه انتقال داری 😢❤

بچه ها من درد پريود دارم اما به اون تند و تيزي نيست حالت سنگيني و نفخي هستش كه تو دوران پريود ادم داره يه درد مبهميه انگار پا و كمر هم درد داره نميتونم منظورمو برسونم😢😢😢دوشبه شبا نميتونم خوب بخوابم بعداز دستشويي يكم بهتر ميشم اما بازم گاهي هست خيلي ميترسم انگاري نااميد شدم نكنه قلبش تشكيل نشده كه اينجوري شدم😭😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکنین....  مطمئنا شانس دو تا بیشتره اما آنقدر فرق نداره مهم اینه بد ...

آنا جون شما مشکل ایمنیتون چی بود که سرم دادن؟

برای بارداری طبیعی هم وقتی فهمیدین باردارین سرم تزریق کردین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من درد پريود دارم اما به اون تند و تيزي نيست حالت سنگيني و نفخي هستش كه تو دوران پريود ادم دا ...

چی بگم بهت اخه😐😐😐 کی بهت گفته درد پریودی نشونه تشکیل نشدن قلبه؟ این دردا طبیعیه. خیلی ها تا دوازده هفته این دردا رو دارن. من تا موقعی که شیافم رو کم کردم این درد پریودی رو کم و بیش داشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چی بگم بهت اخه😐😐😐 کی بهت گفته درد پریودی نشونه تشکیل نشدن قلبه؟ این دردا طبیعیه. خیلی ها تا دوازد ...

شبا نميذاره بخوابم از اون ميترسم بخدا اگر بدونم طبيعيه جونمم در بياد همه دردارو تحمل ميكنم😢ميگي طبيعيه دلم يكم اروم ميشه❤️كاش هرچي زودتر شنبه بشه فقط😔😔برام دعا كن عزيزدلم❤️

خداياشكرت....❤️