2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684428 پست
منفی شدم بتام ۵ شد خدا به ما که میرسه میگه نمیشه اوخه ...واست خوب نیست شکرش نمیکنم با هزار بدبختی پو ...

واااای عزیزم خیلی ناراحت شدم عزیزم ، کلی امید داشتم که مثبت میشی 😔😔😔😔 عزیزم اینجوری نا امید نباش ، ما همه اینجا چندین بار انتقال دادیم و منفی شدیم و همه این روز هارو گذروندیم 😓 انشالله با جنین های بعدی انتقالت مثبت میشه نگران نباش 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خیلی وقتا ازش نا امید شدم دیگه نمیخوام قوی باشم از بس جلو مشکلات موندم خستم شدم بذار ببرم تو جهنم ات ...

عزيزم انسان با اميد زندست ماها اميد داريم كه به درمان ادامه داديم الان يكم روحيت بهم ريخته خوب ميفهممت اما يكم روبراه بشي حتما با روحيه ي بهتر از نو ادامه ميدي و حتما نتيجه ميگيري مطمئن باش.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون طبعم سرده به محضی که غذاهای با طبع سرد می خورم خلط پشت حلق میارم، همون موقع غذاهای با طبع گرم ...

میتونه بی تاثیر نباشه منم طبعم سرده زمانی که رعایت میکنم خلط پشت حلق کمتر دارم البته برا من یه محرکشم رفلاکسم یعنی غذایی بخورم که رفلاکسم عود کنه لازم خلط پشت حلق شروع میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما ازمايشات تكميلي رو انجام بده عزيزدلم انشالله بهترين ها برات اتفاق ميوفته❤️

میخوام داروهام قطع کنم مرکز میگه قطع نکن حالم بهم میخوره دوباره امپول بزنم بدنم تاول و کبود خستم شده

میخوام داروهام قطع کنم مرکز میگه قطع نکن حالم بهم میخوره دوباره امپول بزنم بدنم تاول و کبود خستم شده

عزيزم اينهمه طاقت اوردي چندروزم صبركن اشكالي نداره

خداياشكرت....❤️ 
خدا واستون حفظشون کنه. میدونی من و شوهرم با هم هم عقیده هستیم . فقط نمیدونم ایا برا دوباره پانکچر کر ...

عزیزم منظورتون داروهای پانکچر حین شیردهی درسته؟ 

احتمالا نشه.... 

باید از دکتر بپرسین.... 

من انقدر نزدیک توصیه نمیکنم لااقل بذارین دو سالش تموم بشه طفل معصوم..... 

تا بخواد اون یکی به دنیا بیاد لااقل سه سال فاصله بیفته..... 

بچه های من دو سال اختلاف دارن به نظرم اینطوری در حق اولی زیادی ظلم میشه..... 

ببینین مثلا من خواه ناخواه و ناخواسته از دخترم توقع دارم بیشتر درک کنه.... 

در حالی که منطقا اینا هر دو بچه حساب میشن و دو سال اختلاف دلیل نمیشه از دخترم توقع داشته باشم بیشتر درک کنه.... 

به نظر من بزرگ کردن دو قلو در عین بعضی سختیاش از نظر روانی هم برای مادر هم بچه ها راحت‌تر از همچین اختلاف سنی هست.... 

وقتی دو قلو هست دیگه پدر مادر قبول میکنن که اینا مثل همن و همه نیازشون مثل همه.... 

دیگه از اول تکلیفشون مشخصه و باید دو موتوره کار کنن.... 

اما وقتی اختلاف سنی کن باشه معمولا من هم طبق تجربه خودم هم اطرافیان دیدم یه جورایی در حق اولی ظلم میشه..... 

چون به دید بزرگتر به اولی نگاه میشه.... 

من خودم با اینکه خیلی سعی میکنم حواسم باشه اشتباه نکنم اما آخر روز که مرور میکنم میبینم چه قدر در حق دخترم ظلم کردم و ازشتوقع بیجا داشتم..... 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.... 

باز هر کسیبا توجه به توانایی خودش میتونه تصمیم بگیره اما از نظر عملی که باید از دکترت بپرسی چون من این پروسه رو برا دومی نداشتم چون طبیعی بود اما بقیه سختیاش رو از دید خودم کم و بیش انتقال دادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم اندازه چی رو میگه؟؟؟؟

عدد بتا رو منظورمه.....