2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
نه راستش بیشتر ازیه هفته هست حرکتاش عین لیزخوردن وضربه ی محکمه بعضی وقتا ناخوداگاه ضربه میزنه جامیخو ...

اره جاش حسابی تنگ شده فک کنم چون خیلی از قبل کمتر شده حرکاتش 

حالا فردا نوشته برام  باید برم ان اس تی بدم خیالم راحت شه

خدایا شکرت 
اره جاش حسابی تنگ شده فک کنم چون خیلی از قبل کمتر شده حرکاتش  حالا فردا نوشته برام  باید ...

اهان پس بری خیالت راحت میشه ایشالا که همه‌چی خوبه عزیزم شماتاریخ زایمانت کی هست؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چون دیرمیای یهو تیکرتو دیدم ذوق کردم😍😍😍انشالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزم ...اگه همه جات به ...

ایشالله شمام به سلامتی بگذرونی عزیزم 

پس احتمالا باهم زایمان کنیم به منم گفته هفته اول اردیبهشت البته هنوز تاریخ دقیق نداده 

خدایا شکرت 
آلوچه جان و مهربانو جان ما اینجا منتظر هستیم بیایین و جواب مثبت بتا رو اعلام کنین‌.از خدا بخواهین فق ...

انشالا عزیزم امشب تولد امام خوبی هاست شما پیشش وساطت کنید بگین دعاهای ما رو قبول کنه هر کس داره ای متن رو میخونه برام دعااا کنه 

خب عزيزم همون داروهاي پانكچر رو بزن و پياده روي آروم داشته باش، ولي چون تخمدان ها بزرگ ميشن بخاطر آم ...

عزیزم با اجازت من اینارو اضافه کردم دوست داشتی بهشون به سلیقه خودت اضافه کن! 

گرمی زیاد برای کساییکه طبع سرد و معتدلی دارن برای قبل انتقال خوبه اما کسی که طبع گرمی داره بهتره اعتدال رو رعایت کنه و سردی و گرمی رو جوری بخوره که خیلی بدنش گرم نشه چون گرمای بیش از اندازه هم برای جنین خوب نیست.

من شخصا چون طبعم سرد بود حتی بعد انتقالم گرمی خوردم (البته به جز قاعده آورها) و تا ماه سوم با داریم که حس کردم بدنم داره به سمت گرمی میره بعد از اون با رعایت اعتدال گرمی و سرمی رو با هم خوردم.

خوردن نشاسته برای کسانی که مستعد یبوست هستن توصیه نمیشه!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا منم امروز دکتر بودم برام کلی ازمایشای کبدی نوشت بخاطر خارش هام

سلام عزیزم من تازه اومدم این تاپیک نمیدونم الان شما چند وقتته؟؟ولی خواهرم پسر اولشو که باردار بود تقریبا ماههای آخر پاهاش شدیییییییید میخارید جوری که اونقدر با برس میخاروند خون میومد رفت دکتر گفت موهای بچه داره درمیاد واسه همونه😄

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
عزیزم نزدیک زایمانته😍 ان شالله بسلامتی بدنیا بیاد

خیلی ممنونم عزیزدلم الهی که به زودی زود قسمت شما وهمه ی دوستای منتظرمون بشه بخداااا هرروز به فکر همتون هستم الهی  خدا معجزه ی قشنگشو بذاره تودلتون 😚

توکلت به خدا حتما مرکز خوب و دکتر خوب برو تا بعدا پشیمون نشی . ابن سینا خیلی خوبه . دکتر عارفی و دک ...

عزیزم کسی بهتون دکتر انصاری رو معرفی کرده بود یا خودت اتفاقی رفتی پیشش؟ عارفی رو هر کس یه جور دربارش میگه. من با طرازی سه بار ویزیت شدم خیلی خوب جوآب میده و مهربونه حالا واسه شروع داروهای پانکچر خدا میدونه چیکار کنم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اصلا این چیزا قطعی نیست عزیزم. بخدا من روزی نبود که ۴ یا ۵ تا پرتقال و نارنگی نخورم مخصوصا بعد از ان ...

دقیقا باهاتون موافقم... 

من نمیدونم چرا دوستان برای تغذیه قانون میذارن.... 

قبل انتقال فلان بعد انتقال فلان..... 

بدنها با هم فرق دارن.... 

شرایط افراد با هم فرق دارن.... 

کاش راجب تغذیه هر کسی تجربه خودشو مينويسه اولش بنویسه من طبعم اینه فلان مشکل رو دارن و آل و بل بعد بگه با این اوصاف این تغذیه برا من جواب داد.... 

نه که خواهشا به صورت قانون ننویسیم.... 

من خودم چون طبعم شدیدا سرد بود و رحم سردی داشتم از یه سال قبل انتقال کلا سردی رو حذف کردم و فقط گرمی خوردم.... 

خودمم به بدنم دقت میکردم که ببینم طبعم داره اصلاح میشه یا نه.... 

من حتی بعد انتقالم گرمی خوردم به جزء قاعده آورها. تا سه ماه اول بارداریم همین روال پیش رفتم. بعد حس کردم بدنم داره رو به گرمی میره.... 

دیگه پاهام یخ نبودن..... 

حس سردی رحم و واژنم رفته بود و حس کردم دیگه طبعم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد با رعایت اعتدال جلو رفتم..... 

این برا بدن من بود.... 

ممکن بود یکی مثل من رحم و بدنش سرد بوده اما مثلا یه ماه بعد انتقال میدید طبعش اصلاح شده.... 

یا حتی قبل انتقال..... 

برا همین اصلا قانون مشخصی برای تغذیه نیست و تغذیه هر کسی خاص خودشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم، انشاالله قسمت خودت😙😙😙 موقع اولین گریه ی پسرم تو اتاق عمل برای همه ی منتظرا دعا کردم انشاا ...

عزیزم اگه دیدی جواب منو هم میدی بیهوشی بودی یابیحسی؟ اگه بیحسی بودی بعداز عمل ۹ساعت شرایط بعدازبیحسی مثل صحبت نکردن زیاد وتکون نخوردن رو رعایت کردی؟ اخه میگن باعث سردرد شدید میشه 

ای جونم. انشالله که هر دوتون در پناه خدا سلامت باشین. احتمالا کوچولوت دیگه طاقتش تموم شده. میگه برم ...

قربونت برم . ایشالا شما هم به خیر و خوشی زایمان کنی . منم دیگه دوشنبه هفته بعد مشخص میشه . از این یهویی شدنش یکم ترسیدم