2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
مریض طرازی ام انا جون بار اول منفی شدم بعدش ازمایش ایمنی و انعقادی چک کرد که هردوش مشکل داشتم سری دو ...

عزیزم یه سوال؟ 

کاریوتایپ دادین هر دوتون؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وا نازیلا بخدا من دخترم الان ۶ سالشه خدارو شکر . دقیقا به منم همینو گفتن .تازه واژینالم سونو شدم گفت ...

خدا دخترتو حفظ کنه برات عزیزم 🥰 

ولی متاسفانه برای من کیسه زردی هم مشاهده نشده ، ولی توکل به خدا ، تا ببینم چی برام رقم زده 🙏🙏❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتاش گريدaبودن ؟بتات بالاست احتمالا دوتاش گرفته به سلامتي

نمیدونم گریدش چی بوده

گرمی زیاد خوردم اما اعتدال رو حتما رعایت کن گرمی زیادی هم لک بینی میاره

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اره منم شکم دارم خیلی. یه هفته ای هس شروع کردم. ناهار فقط سالاد یا چیزای خیییییلی سبک میخوریم اخه من ...

مرسی که گفتی انشالله نتیجه میگیریم همه تلاشمون رو میکنیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهر جان اصلا جنین نبود که بخواد قلبش تشکیل بشه ، تو واتساپ سونو فرستادم برای دکتر خودم منتظرم جواب ...

عزیزم خب جنین نباشه چقدر زود خودت باختی من اینجا چند نفر دیدم شرایط مثل شما بوده دو هفته بعد رفته هم جنین بوده هم قلبش میزده خودت جمع کن لطفاً به نی نی استرس نده 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ، انشالله که اینجوری باشه 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 مررسی از دلداریت 

عزيزم من مطمئنم خيلي زود بوده همون اول كه گفتي هم بهت گفتم خيلي زوده اما يكم ناراحت شدي و فكر كردي محض دلگرمي ميگم. اميدوارم بزودي شاهد خبراي خوب باشي❤️

خداياشكرت....❤️ 
نرگسی جون تبریک.واقعا خوشحال شدم برات.من و تو فک کنم با هم انتقال دادیم .من ۲۳ اسفند انتقال داشتم.زن ...

عزیزم الهی که همه مادر بشن . من 25 اسفند انتقال دادم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم 2تا بلاست مرکز ابن سینا خانم دکتر انصاری کار خاصی نکردم . قبلش کلی خودمو تقویت کردم . بعدشم ...

میشه قرصای تقویتی که خوردی رو بگی همسرت چی خورد. قبل پانکچر چیکارا کردی. فرش بود یا فریز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خب جنین نباشه چقدر زود خودت باختی من اینجا چند نفر دیدم شرایط مثل شما بوده دو هفته بعد رفته هم ...

انشالله که خوب پیش بره 🤲🤲 دیگه الان آروم شدم 

ممنون از دلگرمیت گلم 🌹🌹🌹❤

آنا جون معدم خیلی ریخته به هم ، اصلا هیچی تو معدم نمیمونه ، میتونی کمک کنی بگی باید چکار کنم ؟ به نظ ...

عزیزم والا من فقط تهوع بارداری داشتم یعنی بالا نمیاوردم اما خوب قبل اینکه از جام بلند شدم همونطور خوابیده اول لووتیروکسینمو با یه قلوپ آب میخوردم.... 

نیم ساعت بعد سنگک خشک بالا سرم میذاشتم قبل خواب (خودم نون سنگک رو تیکه تیکه کرده بودم بعد خشک کرده بودم ریخته بودم تو یه ظرفی میذاشتم بالا سرم) از اون همونطوری دراز کشیده میخوردم..... 

بلند نمی‌شدم از جام.... 

بعد حدودای ۹-۱۰ بلند میشوم صبحونه آماده میکردم میخوردم..... 

شبهام قبل خواب سعی می‌کردم کم آب بخورم..... 

چیزای آبکی قبل خواب نمیخوردم.... 

دو ساعت سعی می‌کردم بعد خوردن شام بخوابم.... 

بیشتر به سمت چپ میخوابیدم.... 

هفته ای یه بار یه کاسه کوچیک سیرابی میخوردم.... 

به نظرم اون ب۶ هایی که قبل شروع سیکل و انتقالم خورده بودم بی تاثیر نبودن..... 

راستی زنجفیلم برا تهوع خوبه.... 

تا یه حدی اینا جواب میده.... 

اگه شدت بالا باشه دیگه باید ببینی نظر دکترت چیه.... 

انشالله که بد ویار نیستی و با همینا کنترل میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زیارت قبول گلم انشالله

مرسي عزيز دلم🌷😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم من مطمئنم خيلي زود بوده همون اول كه گفتي هم بهت گفتم خيلي زوده اما يكم ناراحت شدي و فكر كردي م ...

چی بگم والا ، خدای منم بزرگه شاید یه نگاهی به دل مادرمو شوهرم انداخت که این همه امیدوار شدن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ انشالله که درست بشه🤲🤲🤲 مررسی از دلگرمی که میدی عزیزم ❤❤❤ 

عزیزم والا من فقط تهوع بارداری داشتم یعنی بالا نمیاوردم اما خوب قبل اینکه از جام بلند شدم همونطور خو ...

مررررسی عزیز دلم ، نون جو گذاشتم بالای سرم ، من اصلا صبح حالت تهوع ندارم ، شبا شروع میشه ، ولی اینایی که گفتید حتما رعایت میکنم ❤❤❤ خیلی محبت کردید ، ممنونتم 🙏🙏🙏🙏

نه عزیزم سونو شکمی بود ، والا تو سونو که کل ساک گشت چیزی پیدا نکرد ، دیگه منتظر میمونم تا بعد تعطیلا ...

نازیلا سونو شکمی برای الان خیلی زود بود. مطمعنم با سونو واژینال میتونست ببینتش. اصلا نگران نباش قربونت برم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️