2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044579 بازدید | 684400 پست
دخترا من فردا آزمایشمه  بار سومم انتقال دادم ممنون میشم یه صلوات بفرستید خدا برام معجزه کنه🙏 ...

امضات خیلی قشنگه چه حس خوبی. انشالله که مثبتی گلم صلوات فرستادم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از فردا تا قبل پانکچرم میخوام برم پیاده روی. البته یه مدت انجام میدادم شام نمیخوردم یا کم میخور ...

اره عزیزم حتما برو. من بیرون هم نرم نیم ساعت تو خونه دور میزنم بدون توقف. شام حتما بخور گلم. نخوردن شام ناباروری میاره. سعی کن سبزیجات و ... بخوری عزیزم. ممنونم خدا از دهنت بشنوه❤️🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بازم حتما حتما بپرس عزيزم من اطلاعي راجب اينكه براي بارداري ضرر داره يا نه ندارم فقط تجربمو گفتم .&n ...

چیکا جون تو بارداری گویا خیلی ضرر داره. دکتر من منع اکید کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان کسی میدونه شیاف پروژسترون خارجی کجا داره ؟ تورو خدا اگه میدونید آدرس بگید ❤

من که یکهفته ی اول شیاف سیکلوژست از قبل  داشتم استفاده کردم تموم شد و دیگه شیاف فرتیژست استفاده کردم 

خدا رو شکر موردی هم تا حالا پیش نیومده

چیکا جون تو بارداری گویا خیلی ضرر داره. دکتر من منع اکید کرد

إ خوب شد گفتي عزيزدلم اون دوستمون پس نخوره. البته خودم شك داشتم بهش گفتم بپرسه اگر مشكلي نداشت بخوره. مرسي كه گفتي فداتشم😘😘

خداياشكرت....❤️ 
مررررسی عزیزم که حالمو میپرسی 😍😍😍😘  نه والا خوب نیستم ، خونریزی دارم نمیدونم چکار کنم ، فق ...

نگران نباش عزیزم شما که دیگه هم ساک رو دیدی و هم آزمایش مجدد دادی و بتات خیلی بالارفته بود 😍😍

دیگه نی نی نازت به دلت چسبیده گلم 😍😍😍

منتظر شنیدن صدای قلبشیم😍😍😍

نه عزيزم فكر كنم از روز ٩ به بعد شروع شد كم كم

ای خدا کمکم کن از ای استرس خلاص بشم یادم رفت زندگی کردن چطوریه ای انتقال تمام زندگیمو ازم گرفت دیگع دوست دارم برگردم به روزایی که دکتر نمیرفتم ولی باز حکمت رو شکر خدااا

دخترا من فردا آزمایشمه  بار سومم انتقال دادم ممنون میشم یه صلوات بفرستید خدا برام معجزه کنه🙏 ...

ان شاءالله که  مامان شدی گلم 😍😍

فردا منتطر خبرای خوبت هستیم😍😍

برات صلوات فرستادم ❤❤❤

فقط اینجا میتونم حرف بزنم هیچ کس خبر نداره من میرم دکتر یا انتقال میدم بعد از هر بار که جواب منفی بود خودم پا میشدم دوباره بدون ایکنه کسی دردمو بدونه دوباره قدرت میگرفتم برا شروعی دوباره ولی واقعا دیگه داره به زندگیم لطمه میزنه دیگه خودم سرد شدم از همه چی