2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست
ایشالا ک اینبار مثبت میشین ب امیدخدا شما علایم دارین؟سری های قبل چطور؟؟

نه عزیزم دفعه های قبل بیشتر عوارض امپولا بود سینه درد اینا ولی این دفعه روز ۵ دهنم تلخ شد حالا نمیدونم ربطی داره یا نه.عزیزم انشالا که دل هممون شاد بشع بحق بی بی فاطمه زهرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ترک آنای عزیزم ❤❤ من هم ۱۶ اسفند جنین بلاست  انتقال دادم ، ولی روز پریودم یادم نمیاد😐😐ا ...

عزیزم هر ۲۴ یه روز حساب میشه.... 

متلا ۱۰ صبح شنبه انتقال دادی تا 10 صبح یکشنبه روز اول بعدش وارد روز دوم میشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بزن بخ بیخیالی عزیزم چون جنینم فریز بود ۱۷ روز بعد باید آزمایش بدم که میشه ۱۳ ولی خو تعطیله میره شنب ...

دکتر بمنم گفت ۱۶ برو ازمایش نتونستم تحمل کنم لعنت به عجولی خیلی حالم گرفتس خودم بجهنم شوهرم داغون شد 

عزیزم هر ۲۴ یه روز حساب میشه....  متلا ۱۰ صبح شنبه انتقال دادی تا 10 صبح یکشنبه روز اول بعدش و ...

ببخشید ی سوال

من۱۰صب یکشنبه ۲۴اسفند انتقال دادم

فردا۱۰صب میشه۱۴روز یا۱۳روز؟؟

و اینکه من فردا بنظرتون بی بی بزنم؟؟

ازمایشمم روز هشتم نوشتم

دکتر بمنم گفت ۱۶ برو ازمایش نتونستم تحمل کنم لعنت به عجولی خیلی حالم گرفتس خودم بجهنم شوهرم داغون شد ...

منم شوهرم هر دفعه بیشتر از خودم داغون میشود بخدا. چقد روزای سختیه امیدورام برا هممون دفعه اخر انتقال باشه با جواب مثبت 

منم شوهرم هر دفعه بیشتر از خودم داغون میشود بخدا. چقد روزای سختیه امیدورام برا هممون دفعه اخر انتقال ...

بی بی چک رودس زدم تا حالا استفاده کردی؟من که اگه خدا نکرده منفی بشه میمیرم 

بی بی چک رودس زدم تا حالا استفاده کردی؟من که اگه خدا نکرده منفی بشه میمیرم 

اره دفعه های قبل زدم ولی ایندفعه گفتم نزنم بد به دلت راه نده عزیزم مثبت فک کن باید به هم امیدوراری بدیم .بار چندمه که انتقال میدی 

دوز ٢٠ يعني ٤ تا پردنيزولون ٥ خورديد؟  و ايا بعد انتقال هم مي خورديد؟

عزیزم خواهشا اشتباه نکنین پردنيزولون دارویی نیست سر خود دزش رو تعیین کنین یا بگین چون یکی بیست خورده منم بخورم.... 

برا هر کسی میتونه متفاوت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com