2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
عزیزم من کلا اینطوری حساب میکنم: سن جنین موقع انتقال+دو هفته+تعداد روزها از انتقال تا الان....  ...

خیلی ممنون آنای عزیزم ❤❤

چقد خوب توضیح دادی  😍😍😍

ان شاءالله خیر دنیا و آخرت رو ببینی که به فکر همه هستی 🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، مرسی خوبم درسته واقعا دست خودمون نیست، ولی خب تا وقتی که انتهای مسیر برام مشخص نشه نگرا ...

آره قطعا همینطوره که میگی. تا ته مسیر مشخص نباشه به آرامش نمیرسیم. راستش چند روز  بعد پانکچر اخر که بی فایده و پوچ‌ بود، یادمه یه جلسه کاری بود بعد جلوی یه عالمه مرد غریبه، یه آقایی که سر سقط پارسال از خواهرش مشورت گرفته بودم، (خواهرش متخصص زنان بود)، تو‌جلسه از پس من برنیومد، بعد خواست بچزونتم، سقط پارسال رو با متلک کوبید تو سر من و همسرم. جیگرم برای همسرم کباب شد، خیلی دلم شکست و البته خجالت کشیدم. اومدیم بیرون، خواهرم بهم زنگ زد، شاکی از خدا که آره خدا با ما دشمنه و ال و بل! شاید باورت نشه اما بهش گفتم خدارو اونجوری که تو میشناسی من نمیشناسم، ازش طلب که ندارم، قطعا من خودم یه جای مسیرو اشتباه میرم، شاید درست ازش تقاضا نمیکنم، و ... خواهرم گفت من اصلا نمیفهممت، دور از جونت حتی بهم گفت خیلی احمقی 😄😄

البته بهش حق میدادم که دلگیر باشه آخه مادرشوهرش هربار میدیدتش، سوال جواب و کنکاش که چرا لیلا بچه دار نمیشه...

چون خدا برای من معجزه کرد مطمئنم هم مهربونیش رو و هم قدرتش رو داره که دل بهترین دوستام رو هم شاد کنه. من بنده ناچیز سراپا گناه آرزو میکنم و ازش میخوام که بهترینا رو برای دوستام رقم بزنه‌. ببخش پرحرفی کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره قطعا همینطوره که میگی. تا ته مسیر مشخص نباشه به آرامش نمیرسیم. راستش چند روز  بعد پانکچر اخ ...

چقدر ایمانت قوی بوده و هست

به حکمت خدا شک نکردی و جواب صبوریت رو گرفتی.. 

اینکه گفتی شاید درست تقاضا نکردم.. من حس میکنم برای خواستم باید جدی تر و محکمتر از خدا بخام

احساس میکنم باید نذری اداکنم یا عبادت کنم، حالا نه بصورت افراطی، دوست دارم در حد معمول باشه

برای آرامش خودمم ک شده اینکارارو شروع میکنم. حرفات اون نقطه ی شروعیه که خیلی وقته منتظرشم. 😘😙

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راستش چون جلوی دیگران دوست ندارم شیر بدم و اینکه یه زمانی اگه غسلی به گردنم باشه ترجیح میدم شیر ندم، ...

اهان کارخوبی میکنی ...سراولی سینم نوک نداشت پسرم نمیگرفت چندروزی اب قندوشیرخشک دادیم بعدش شیردوش دستی گرفتم شیرو ریختم توشیشه نخورد یکی ازاشناهامون گفت سرشیشه روبذارم روسینم ازرو اون بخوره دیگه تا نزدیک دوماه اونطوری شیردادم  یه شب اینقد خسته وکلافه بودم پسرم هرچی گریه کرد شیرندادم بعدش مامانم اورد داد بغلم همونطوری بدون سرشیشه شیردادم دیدم سینمو گرفت  چقدخوشحال شدم بعد دوماه 😍

نه ندیدم. جون من؟ وای خدا جون مبارکش باشه. کی زایمان کرد؟ حال خودش و نی نیش خوبه؟ طبیعی یا سزارین؟

اره عزیزم دیروز پیام گذاشته بود اسم نینی امیرعلی طبیعی زایمان کرده ولی چسبندگی داشته کورتاژ کردن اذیت شده

عزیزم این جور مواقع زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه 😉 حتی اگر دکترت نباشه دکتر کش ...

ممنونم عزیزم زنگ زدم بهشون ...گفتم ابنجاهم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داشته 😉

وای عزیزم مبارکت باشه میگم من هنوز لک بینی دارم  شما تا چند روز داشتی ؟ من از دیروز که 10 بو ...

نگران نباش گلم.لکه بینی میتونه نشانه خوبی باشه.من دو روز اول داشتم .روز ۹ هم داشتم.روز ۱۰ هم باز یه کوچولو.چند تا شیاف و آمپول پروژسترون داری هر روز؟

وای نگو خدایاااا یعنی میشه ممنونم گلم انشالا به خاطر همین لحظه که خوشحالم کردی تو هم حاجت روا بشی&nb ...

من حاجت روا شدم عزیزم😂دعام کن که بچمو به سلامت بغل بگیرم

انشاالله مثبت میشی و شمام مثل ماها به آرزوت میرسی توکل به خدا🙏

نگران نباش گلم.لکه بینی میتونه نشانه خوبی باشه.من دو روز اول داشتم .روز ۹ هم داشتم.روز ۱۰ هم باز یه ...

هر روز دوتا شیاف واژینال

دوروز درمیان آمپول پروژسترون که زنگ زدم دکترم گفت اگه لک بینیت بیشتر شد هر روز اما الان جایز نیست فقط استرادیول رو 4 تا بخور و شنبه برو آزمایش بده یعنی فردا روز 13 انتقال جنین بلاست

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤