2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
سلام لی لا جون . خوبی ؟ بعدی شمایی😍 من که تازه دارم لباس هاشو میشورم . دو روزه مشغولم . تموم بشه سا ...

سلام به روی ماه مامان خوشگله. فدااات عزیزم. نه فکر کنم فریبا خانومی جلوتره. خسته نباشی عزیزم. دل تو دلم نیستا. ممنون بابت راهنماییت در مورد شیرخشک. پسر من به باباش بره که کار من دراومده. همسر من نوزاد بود شیر مامانش رو تف میکرد نمیخورد، فکر کن شیرخشکی شد اونم تو بحبوحه انقلاب، بیچاره مامانش تعریف میکنه با چه داستانی شیرخشک پیدا میکرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر عزیزم من هنوز وسایل بهداشتیشو نگرفتم یه سری هم قراربود دوستم از یه جای دیگه بفرسته فعلا اون ...

مرسی عزیزم. خدارو شکر که خوبی. من فقط شیرخشک مونده. دنبال شیردوش برقی شرلی هم میگردم، همشون تا چهاردهم پونزدهم فروردین بسته ان!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت. من جنین فریز انتقال دادم دو سال فریز بود. دوتا انتقال دادم روز نهم بی بی چک مثبت شد و روز ...

فا فا جون جنین بلاست برات انتقال دادن؟عدد بتا برات بالا بوده نگفتن دو تا ساک هست؟

قربونت. من جنین فریز انتقال دادم دو سال فریز بود. دوتا انتقال دادم روز نهم بی بی چک مثبت شد و روز ...

چقد عالی خدا رو شکر 😍😍😍😍

به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری عزیزم❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹 

کی ان شاءالله میری برای سونوی قلب😍😍😍

قربون همتون برم. مرسی از این همه امیدی که اینجا بهم دادین.روز ۱۳ بود بتا ۱۳۴۶ بود

خدا رو شکر 😍😍😍

خیلی برات خوشحال شدم😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری 😍😍😍