2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044599 بازدید | 684400 پست

سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭

دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چرت بود فقط جون و پولمونو گرفتن خدا ازشون نگذره.. ازین میسوزم ک چرا نیومدم تهران یا یزد حداقل ی مرکز معتبر بود انقد نمیسوختم. بالای 20 تومن هزینه کردم و همش پودر شد.. غصه ها و گریه هامون دیگه هیچ.. دارم خفه میشم کاش می مردم و اینجوری نمی شد این سرنوشت لعنتیم😭😭😭😭😭😭

فدااات لیانا جون. ببوس روی ماه گل دخترت رو. انشالله همیشه شاد و خرم باشین

قربونت بشم 😍💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

عزیزم متاسفم 

غصه نخور🥺

انشاالله به راحت ترین شکل مامان بشی زود زود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام من روز 14 یا جنین دو روزه بیتا 2.3 شد.. منفی.  دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چرت بود فقط ج ...

عزیزم نگران نباش.ناامید هم نباش.خود من بعد از ۴ بار آی وی اف الان یه بی بی مثبت بالاخره برای خودم دیدم.در صورتی اینقدر ناامید بودم که همیشه میگفتم بی بی مثبت اصلا وجود نداره

عزیزم نگران نباش.ناامید هم نباش.خود من بعد از ۴ بار آی وی اف الان یه بی بی مثبت بالاخره برای خودم دی ...

خود من اینقدر مشکلات تو این راه کشیدم که قشنگ با تمام وجود درک میکنم چی میگی.ولی از رحمت خدا ناامید نشو.تازه باردار هم که باشی اول مشکلات و دلشوره ها هست .همه چیز رو باید سپرد به خدا.خدا خودش یه جوری بهت میده که باورت نمیشه

بچه ها  تو ازمایشم انزیم های کبدیم بالاست. من شنیدم این خیلی خطرناکه درسته؟ دکترم گفت ده روز چ ...

نگران نباش دختر مياد پايين خيلي هم بالا نيست استرس به خودت وارد نكن. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم مبارکه بدنیا اومدن  نی نی گلت یه سوال دارم ازتون میخوام بدونم روزی که زایمان کردید مشخ ...

سلام گلم ممنوووون 💋

من بارداری دوم رو طبیعی باردار شدم عزیزم 

ولی اصلا کسی نمیفهمه 

شما اگه خیلی میترسی میتونی بعد ۱۲هفته که مثل یه بارداری عادی بودی دکترت رو تغییر بدی 

اگرم پیش همون دکتر باشی کسی چیزی نمینویسه که با ای وی اف باردار شدی خیالت راحت 

نگران نباش دختر مياد پايين خيلي هم بالا نيست استرس به خودت وارد نكن. 

خیلی نگرانم چیکا. اصلا بغض گلومو ول نمیکنه. یه استرس دیگه هم بهم اضافه شد تا ده روز دیگه که باز ازمایش بدم ببینم پایین اومده یا نه😢😢

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
به نظر شما این مثبت واقعیه

عزیزم  مثبته برو آز بده 

مبارکه مامان خانوم🐣🤩

خیلی نگرانم چیکا. اصلا بغض گلومو ول نمیکنه. یه استرس دیگه هم بهم اضافه شد تا ده روز دیگه که باز ازما ...

من بهت قول ميدم چيزي نيست خارش پوست داري؟ يا سمت راست شكمت درد داري؟ يا داخل چشمت زرده؟ مطمئن باش چيزي نيست چون فقط يه فاكتورش بالاست بيخودي به خودتو ني ني استرس نده اين چند روزو سبزيجات و ميوه بخور بخدا چيزي نيست

خداياشكرت....❤️